Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Dobbelgarasje er garasjer som har plass til 2 biler, og eventuelt en bod eller loft.

Bredder på våre dobbelgarasjer:

  • 560 cm
  • 620 cm
  • 680 cm

Vi tilpasser også til andre mål om ønskelig.

Lengden på garasjen starter på 540 cm og øker i 60 cm moduler til valgfri lengde. Garasjer med bredde på 620 cm og lengde på 780 cm, er vår mest solgte dobbelgarasje.

Tegn din garasje i 3D

Hva koster en dobbelgarasje?

Alle prisene du ser på bildene på nettsiden vår er beregnet som veiledende pris på byggesett i elementer. For å få et mer konkret tilbud, tilpasset dine ønsker, kan du sende oss en forespørsel på dette her. Å få garasjen levert som elementer er et godt alternativ for deg som ønsker å gjøre litt av jobben selv. Et annet alternativ er her å bestille garasjen ferdig montert. Dette er et av de raskeste leveringsalternativene vi tilbyr.

Du kan også velge prekutt som alternativ når du ber om et tilbud. Da får du et byggesett hvor materialene er ferdig kappet, og du setter selv sammen garasjen, bit for bit. Prekutt er det rimeligste alternativet vi tilbyr, men krever også mer av kunden selv. Vi anbefaler at man har litt snekkererfaring dersom du går for dette.

Den rimeligste dobbelgarasjen vi har er en Fjæremodell i størrelse 560 cm x 540 cm, levert som prekutt. Her får du plass til 2 biler, men det blir lite lagringsplass utover det du kan plassere på takstolene.

I andre enden har du store garasjer, med loft, kanskje en ark eller opplett, og med mye tilleggsutstyr. Størrelse er en av parameterne som avgjør totalprisen på en dobbelgarasje.

Du finner priseksempler i bildekarusellen under, eller du kan be om tilbud her.

Hvilken størrelse bør du velge?

Vi anbefaler å bestille en dobbelgarasje med minimum 620 cm i bredde og lengde, dersom du har plass på tomten. Dette gir deg noe bedre plass rundt bilene enn den minste på 560 cm, og gjør det også enklere å kjøre inn og ut. De fleste kundene ønsker å bygge så stor garasje som mulig, og vår mest solgte størrelse er 620 cm x 780 cm. Før du skal bygge garasje kan det være lurt å lese våre tips før du bygger garasje.

Se eksempler på våre dobbelgarasjer - vi tilpasser etter dine ønsker og behov

Dobbelgarasje med bod for ekstra lagringsplass

Dersom du ønsker lagringsplass vil en bod i bakkant av garasjen være en god løsning. Da anbefaler vi at du forlenger garasjen ut over standardmålet vårt på 560 cm. En lengde på 780 cm vil gi en romslig garasje med mulighet for bod.

Vi anbefaler også en egen dør inn til boden, eller lagringsplassen innerst i garasjen. Da slipper du å frakte sykler, hageredskaper og lignende forbi bilene som står parkert i garasjen. Du kan lese om tilpasningsmuligheter her eller se flere eksempler under.

Tegn din garasje i 3D

Dobbelgarasje med loft

Ønsker du enda mer lagringsplass, anbefaler vi en modell med loft. Modellene Hushovd og Imenes kan leveres med spongulv til loft og forskjellige typer loftstrapper for enkel tilkomst.

Du kan også velge ulike varianter av opplett og kvist for å ytterligere øke loftsarealet, eller høyere knevegger Alle våre dobbelgarasjer med loft kan tilpasses etter dine ønsker.

Leveringsalternativer for dobbelgarasje

Du kan velge å få dobbelgarasjen levert som:

Velger du prekutt, bør du ha litt snekkererfaring. Ønsker du dobbelgarasjen din som byggesett, bør man være normalt «handy» og få hjelp av en eller to andre for bæring. Ferdigmontert dobbelgarasje blir ofte valgt, da dette er svært tidseffektivt og man slipper at tomten blir en byggeplass over lang tid.

  • For dobbelgarasjer med loft, bør man beregne leie av kran for å løfte opp takstoler når disse skal på plass.

Dobbelgarasje med carport

Dersom garasjen vil ta en del av utsikten din, eller det er liten plass rundt, kan en dobbelgarasje med carport være et godt alternativ. Da vil du få et lukket rom med port, og et åpent rom, som gir et mer luftig uttrykk.

dobbel garasje med loft
Dobbelgarasje med høyere vegger på loft
dobbel garasje med carport
Dobbelgarasje med carport - kan leveres i ulike utførelser
Funkis dobbelgarasje, 16° takvinkel
Funkis dobbelgarasje, 16° takvinkel
Dobbelgarasje med fremskutt front
Dobbelgarasje med fremskutt front - kan leveres i ulike utførelser
Dobbelgarasje med valmet takløsning
Dobbelgarasje med valmet takløsning
Funkis dobbelgarasje med 3° takvinkel
hvit dobbelgarasje med utvendig trapp
Dobbelgarasje med innkjøring takrenne/langside og utvendig trapp
dobbelgarasje med to porter
Dobbelgarasje med 2 porter
Se virtuell presentasjon av Hushovd dobbelgarasje

Her kan du se en presentasjon av Hushovdmodellen, vist som en dobbelgarasje i størrelsen 620 cm x 800 cm