Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Inspirasjon / tips Utvendige tilpasningsmuligheter

Vi tilpasser garasjen etter dine ønsker

De fleste ønsker at garasjen skal passe til huset eller hytta

 

Når man skal bygge garasje, er det mange valg man må ta stilling til. Igland Garasjen bygger nærmere 2 000 garasjer hvert år, og nesten ingen av disse er helt like. Det er veldig mange tilpasningsmuligheter som gjør at du kan bestille garasjen etter dine behov. Alle bildene vi viser på vår nettside, er bare eksempler som kan tilpasses etter dine ønsker.

Her har vi oppsummert noen av tilpasningsmulighetene.

Be om tilbud på din drømmegarasje

Tilpasse størrelse på garasjen

Selv om bildene på våre nettsider viser ulike størrelsesvarianter på enkelgarasjer og dobbelgarasjer, kan vi tilpasse alle modellene etter ulike størrelser. Enten det er basert på en arkitekttegning, ønske, eller du allerede har en ferdig støpt såle/ringmur som er utenfor vanlige mål. Vi bygger normalt etter standard CC 60 cm, men tilpasser også til mål som avviker fra dette. Om du ønsker en annen størrelse enn du finner i vårt tilbudskjema, skriv det inn i kommentarfeltet når du ber om tilbud

Tilpasse takstol på garasjen

Enten du ønsker en annen takvinkel eller annen takstoltype, kan dette tilpasses etter dine ønsker. Alle takstolene kan leveres i andre vinkler enn det som er oppgitt. Vi kan også levere tak med kvist eller opplett på loftsromgarasjer. Det ser vi mange velger dersom man har tilsvarende på huset, eller ønsker ekstra plass i loftsrommet.

Om du ønsker annen takvinkel/type, skriv det inn i kommentarfeltet når du ber om tilbud.

Tilpasse garasjen etter terreng

Mange har terrengutfordringer på tomten sin som gjør at man må tilpasse garasjen til terrenget. Kanskje du må ha en bakvegg i mur, eller en nedtrapping utover sideveggene. Eller begge deler. Da tilpasser vi elementene slik at disse passer til muren.

Tilpasse høyde på garasjeveggene

Vi tilpasser høyden på garasjeveggene. Har du behov for deler av veggene i mur, tilpasser vi resten av veggene, slik at det passer med denne. Ønsker du høyere vegger, for eksempel for å få inn en høyere port, fikser vi det. Vi kan også levere takstoler med stubbereis (raft) som gir økt høyde på kneveggene i loftsrommet. Om du ønsker andre høyder på din garasje, skriv det inn i kommentarfeltet når du ber om tilbud.

Garasje med økt rafthøyde som gir høyere knevegger innvending

Tilpasse kledning på garasjen

Vi kan levere garasjene våre med mange ulike kledningstyper. De fleste ønsker samme type kledning på garasjen som de har på huset eller hytta. Den vanligste liggende kledningen, er dobbelfals – mens den vanligste stående kledningen, er stående tømmermann. På nyere boliger er det ofte andre kledningstyper som blir valgt. Skriv gjerne hvilken kledning du ønsker i kommentarfeltet når du ber om tilbud.

Tilbudskjema

Tilpasse dør og vinduer på garasjen

De fleste ønsker vindu(er) for å få naturlig lys inn i garasjen, og dør for å ha mulighet til å gå inn og ut uten å måtte åpne porten. Hvor i garasjen disse bør plasseres, avhenger blant annet av hvor selve garasjen skal stå i forhold til tomten og huset, og hvilke planer du har inne i garasjen. Har du planer om å bruke deler av garasjen til oppheng, innredninger eller lignende, kan det være lurt å planlegge plassering av vinduer i forhold til dette. Vi tilbyr ulike vindustørrelser og typer, slik at du kan få det uttrykket som passer best for deg. Skriv gjerne inn dine tanker om vindu, dør og plassering av disse i kommentarfeltet, når du ber om tilbud.
Her ser du ulike varianter, størrelser og plasseringer

Tilpasse garasjeporten

Mange ønsker samme uttrykk på porten som de har på inngangsdøren til huset. For eksempel samme farge, vinduer, eller samme struktur. Vi tilbyr mange ulike fargevarianter og vindusløsninger. Porten, som vanligvis er inkludert i tilbudet, er en hvit stålport med noe struktur i.

Du kan få ulike bredder og høyder på portene. Vi ser for eksempel at en klar trend på dobbelgarasjer er at kundene velger en bred port, i stedet for to enkle porter.
Ønsker du annen port enn den som vanligvis følger med, skriv inn dine ønsker i kommentarfeltet når du ber om tilbud.

Tilpasse garasjen med fremskutt front

Fremskutt front velges dersom man har lignende løsning på huset. Da vil du få «takoverheng» over porten med innkjøring på gavlsiden. Fremskutt front kan leveres i ulike varianter – på drager, med søyler eller på vegg. Vi gjør oppmerksom på at fremskutt front vil telle som en del av totalarealet på garasjen. Fremskutt front på drager er den eneste løsningen hvor det ikke en del av totalarealet.

Les mer om tilvalg i vår tilvalgsbrosjyre

Be om tilbud på garasje