Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Garasje med fremskutt front

Noen kunder bestiller garasje med fremskutt front. Grunnene for dette er ulike. Noen kunder gjør det kun for det estetiske, og for å gjenoppta detaljer fra sitt eget hus som også har samme type utseende. Samtidig vil en fremskutt front også sørge for bedre beskyttelse av porten mot regn og snø. Mange velger det også kun fordi det er visuelt pent, samtidig som det gir fine muligheter til å legge inn spotter over porten. Vi leverer tre ulike løsninger med fremskutt front:

Ulike varianter av fremskutt front

Fremskutt front på vegg er den oftest valgte fremskutt front-varianten hos oss. Denne typen fremskutt front på 60 cm vil telle med på totalarealet på garasjen, da den fremskutte delen har bakkekontakt (nedstolping).

Fremskutt front på drager er ikke iberegnet totalarealet på garasjen, da den ikke har nedstolping.

Fremskutt front på søyler  bestiller våre kunder hvis de har tilsvarende søyler på hus eller inngangsparti.
Denne typen vil bli iberegnet totalarealet på garasjen – siden denne også har nedstolping.

Fremskutt front på kloppensøyler bestiller også våre kunder hvis har tilsvarende søyler på hus eller inngangsparti. Denne typen vil bli iberegnet totalarealet på garasjen – siden denne også har nedstolping. Det finnes flere dimensjoner på kloppensøylene. Vi leverer fremskutt front på kloppensøyler med topputstyr og betongsokkel. Se våre varianter av fremskutt front i bildegalleriet, for mer informasjon om de ulike typene av fremskutt front på garasjene.

Se våre varianter av fremskutt front i bildegalleriet: