Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Balder er vår nyeste funkismodell med flatt tak. Denne garasjen er en moderne vri på Justøy modellen. Garasjen blir levert med 3° pulttakstoler og vegger som går helt opp på tre av fire sider av garasjen. Du kan velge hvilken side takrennen skal være på.

Kunden som velger denne type garasje, ønsker en annen stil enn den tradisjonelle stilen på sin garasje. Balder passer for deg som har et hus med flatt tak og ønsker at garasjen skal gi samme uttrykk. Takstolene har maks snølast på 4,5kN/m2 (ca. 450kg m2).

En flattaksgarasje kan leveres som materialpakke, prekutt, byggesett eller du kan få garasjen ferdig montert. Les mer om de ulike leveringsalternativene her.

Høyder på Baldermodellen

Flatt tak som det er på Balder har ikke møne som tradisjonelle skråtak. Det blir da gesimshøyden som blir gjeldende. Balder blir i de aller fleste tilfeller søknadspliktig på grunn av dette.

Det er lite begrensninger når det gjelder vegghøyder. Vi starter normalt med kundens ønske om porthøyde og setter sammen en vegghøyde som ivaretar eventuelle krav til bæring over port.

 

Enkelgarasje (bredde 380)

  • Gesimshøyde 313 cm (høyde målt på høyeste topp)

 

Dobbelgarasje (bredde 620)

  • Gesimshøyde 320 cm (høyde målt på høyeste topp)

ULIKE VARIANTER AV BALDER:

Be om et uforpliktende tilbud Se alle våre garasjemodeller

Vi leverer Balder i bredder fra 320 cm og opp til 680 cm, i 60 cm intervaller på takstolene.

Lengden/dybden på Balder starter på 600 cm og øker i 60 cm moduler til valgfri lengde.

Garasjer med bredde på 620 cm og lengde/dybde på 780 cm, er vår mest solgte dobbelgarasje.

MATERIALSPESIFIKASJON FOR BALDER:

Les intervju med produktutvikler

TIPS OG RÅD TIL BALDER GARASJEN:

  • Ønsker du ekstra lagringsplass, anbefaler vi at du øker lengden på garasjen, slik at du i tillegg får lagringsplass i bakkant av garasjen. Om du gjør det, anbefaler vi også at du sette inn en dør i bakkant, slik at du slipper å gå forbi parkerte biler når du skal inn og ut av garasjen med ting.
  • Man kan også snu innkjøringssiden på en baldermodell, så takrennene kommer på ønsket side. På denne måten kan man få en sidebod til garasjen, som gir ekstra lagringsplass. Hvis man velger å ha sidebod i garasjen, anbefaler vi å ha en egen inngangsdør inn til lagringsplassen slik at du unngår å gå forbi parkerte biler med utstyr og annet som du har i garasjen.
  • Velg vinduer uten sprosser for et skikkelig funkispreg.
  • Port og dør kan leveres med ulike profiler og i et utvalg farger, slik at du får et likt uttrykk som du har på huset.