Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Nei, ved signering av tilbudet/ordreinngåelse medfører ikke at vi setter i gang produksjonen av garasjen din, dette gjør vi først når vi mottar dokument nummer to kalt ”bekreftelse for levering”(avrop). Det du gjør ved å akseptere tilbudet, er at du binder deg til oss som leverandør, og vil gjennomføre leveransen dersom du får det godkjent og/eller når grunnarbeid og støp er ferdig.
Vi lager tegninger til deg som du kan bruke i søknadsprosessen til kommunen ved ordreinngåelse.

Ja.

Kommunen kan forlange endringer på garasjen din for at den skal bli godkjent, eller i verste fall ikke godkjenne søknaden i det hele tatt.

 

Søknadsprosessen er enkel, men kan ta noe tid! Vi har skjemaer og maler på hvordan søknadsskjemaene skal fylles ut, og vi leverer Snitt- og fasadetegninger. Det du trenger i tillegg er situasjonskart, naboliste og reguleringsplan for ditt område. Disse dokumentene kan du få på ditt lokale byggesakskontor.

Nei, dersom du mot formodning ikke får det godkjent i kommunen, trenger du kun å sende et skriftlig kopi av avslaget innen 2 måneder etter du har mottatt det, og vi sletter saken din kostnadsfritt. Vi gjør oppmerksom på at tegningene våre ikke kan brukes i prosjekter som vi ikke er del av.

Dersom kommunen gir avslag, men godkjenner dersom du gjør noen endringer på garasjebygget, kan vi tilpasse etter kommunens tilbakemeldinger.

Leveringstiden avhenger av hva slags type garasje du har bestilt.
En prekutt, eller en standard elementgarasje har leveringstid inntil 8 uker. Noe lengre leveringstid kan påregnes i høysesong(høsten) og i ferieavvikling. Garasjer med spesialtilpasninger må også påregne noe lengre leveringstid. For monterte garasjer garanterer vi at montasjen er påbegynt innen 12 uker etter at levering av garasjen er bestilt.

Garasjens størrelse avhenger selvfølgelig av hvor stor plass du har. Ønsker du å bygge over 50kvm er det strenge krav til avstander til eksisterende bebyggelse. Ønsker du en garasje inntil 50kvm er kravene mindre, og en søknad er enklere å få gjennom! Om ønsket er en garasje på over 70kvm må du ha hjelp fra en byggmester eller konsulent som kan stå som ansvarlig for bygget.

Om du ønsker å få garasjen i elementbyggesett så mener vi at det i utgangspunktet holder det å være «normalt handy». Vi har tilpasset byggesettet slik at man ikke trenger fagbrev for å bygge garasjen selv. Du vil motta en fyldig monteringsveiledning før garasjen kommer. Velger du et ferdig kappet byggesett, bør du ha mer snekkererfaring. Har du spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt med oss.

Igland Garasjen har valgmuligheter fra standardgarasjer til spesialgarasjer med store tilpasninger etter kundens ønsker. Vi strekker oss langt! Ta gjerne kontakt med oss for å høre om alle mulighetene.

Ja, garasjer bygges hele året. Støping bør ikke gjøres om det er kaldere enn – 15°C

Alle våre standardbygg er beregnet til å tåle takstein + inntil 600 kg snølast pr m2 eller tilpasset lokale krav.

Hvor mye veier snø?
Sjekk denne linken.

Dersom du skal ha en hel vegg i mur, vil vi trekke denne veggen ut av tilbudet. Dersom du skal ha deler av veggen i mur , så kan vi levere med en nedtrapping pr vegg på elementgarasjene, på prekuttgarasjene gjør du denne tilpasningen på stedet.

Send oss målene, så skal vi se på det. Vi gir raske tilbakemeldinger!

Vi endrer tegningene kostnadsfritt! Uansett om det skulle være fordi dine ønsker er endret, eller om naboen har klaget.

Det er ikke noe problem, så lenge vi får beskjed om dette før garasjen legges til produksjon. Vi minner om at vi ikke monterer alle steder nord for Trondheim, bor du i Nord-Norge er det lurt å sjekke at vi monterer i ditt område først. Monterte garasjer har ofte noe lenger leveringstid da de må tilpasses montørenes arbeidsliste.