Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Garasjeport i stål med vindu

Som Norges ledende garasjeleverandør, leverer og monterer vi mange tusen garasjeporter hvert år og våre porter er tilpasset bruk over hele landet. Enten det er til enkelgarasje, dobbelgarasje eller rekkegarasjer, kan en ny og moderne garasjeport være med å forenkle hverdagen og gjøre utseendet mer moderne. Vi leverer isolerte stålporter i meget god kvalitet, og du kan velge mellom et stort utvalg av typer og farger.

Få tilbud på garasjeport her

Oppgradering av garasjeport

Det er ofte garasjeporten som først har behov for oppgradering på en garasje. Det er på porten det er flest bevegelige deler, og den krever jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over lang tid. Ved å kjøpe ny garasjeport vil garasjen din i mange tilfeller få et nytt og mer moderne utseende. Noen kunder ønsker nye garasjeporter på sin garasje for å oppgradere utseende på garasjen. Noe vi ser som trender i markedet nå, er at flere ønsker å slå sammen sine to garasjeporter til én bred garasjeport. Om den oppgraderinger er ønskelig, er det også noe vi kan være behjelpelige med.  Du kan lese mer om en kunde som valgte å bytte ut sine to garasjeporter til en bred garasjeport her: Gi den gamle garasjen et løft med en ny port

Pris garasjeport

Garasjeport pris på våre standardporter:

Veiledende pris på isolert stålport til enkelgarasje, Lobas Trend Hvit 260×224: kr 14.700,-

Veiledende pris på isolert stålport til dobbelgarasje, Lobas Trend Hvit 490×224: kr 26.400,-

Den samlede prisen på garasjeport har flere variabler. Veiledende pris som vist ovenfor, er kun prisen for selve garasjeporten. Dersom man ønsker å få garasjeporten montert av en av våre montører, vil frakt og montering påvirke den endelige prisen på din garasjeportleveranse. I dialog med våre port-og service spesialister, avklares flere faktorer. Der bekreftes hvilke garasjeport kunde ønsker og hvilke eventuelle tilleggsjusteringer som må utføres ved en eventuell portmontasje. Deretter settes dato for utførelse av portmontering. På bakgrunn av avklaringene gjort i dialog med kunde, settes endelig pris på montering av garasjeport.

Garasjeport pris – på andre størrelser og farger, eller gode tilbud på standardportene, får du ved å sende inn en henvendelse via skjemaet under.

Portåpner

Om du også legger til en portåpner til garasjeporten din, forenkler du inn- og utkjøringen i garasjen. Portåpner leveres med nødvendig kraft tilpasset størrelsen på garasjeporten. Til portåpneren får du selvfølgelig også inkludert tilhørende fjernkontroller. Videre kan man få tilleggsutstyr som kodetastatur, sensorer som fotoceller og MyQ, som gjør at man kan bruke mobiltelefonen til å styre porten. Mange nyere biler har også knapper man kan benytte, sammen med en Homelink til portåpneren.

Alt av tilbehør og reservedeler til port og portåpnere finner du i nettbutikken vår igarasjen.no

Ønsker du tilbud på ferdigmontert port? Send en epost til service@igland.no eller fyll ut skjemaet lenger nede på siden.

Vedlikehold av port og portåpner

Det anbefales at du smører opp alle bevegelige deler på porten, minst 2 ganger i året. Dette er viktig for at motoren skal trekke med minst mulig friksjon. Du bør også vaske porten med jevne mellomrom og sjekke for «sår» i lakken. Et annet godt tips er å sette på et overspenningsvern for stikkontakt i støpselet til portåpneren. Da kan du slippe unna overspenning ved lyn og tordenvær. Du kan lese mer om våre tips for å vedlikeholde garasjeporten din her: Det er ikke vanskelig å holde garasjen din i god stand.

Hvor stor bør garasjeporten være?

De fleste ønsker så stor port som mulig. På enkelgarasjer er normale portbredder 2,6 m eller 3,0 m. På dobbelgarasjer er det enten to enkle porter, eller en 4,60 m eller 4,9 m. Vi ser at de aller fleste velger en stor port, i stedet for to små på en dobbelgarasje. En garasjeport med bredde på 4,90 m, gjør det enkelt å kjøre inn og ut, selv om det allerede står en bil parkert i garasjen. 4,90 m er standardstørrelsen på en 6,2 m bred garasje. Høyden på portene leveres fra 1,87 – 3,95 m. Dersom du har en SUV med skiboks bør du ha 2,30 m høyde. Portene leveres i bredder fra 1,5 m til 6 m.

Design på garasjeport

Du kan velge ulike designvarianter på porten din. Alt fra slett port (type Modern), port med struktur, til mer tradisjonell stil med speil. Det er også mulig å sette inn ulike typer vinduer i porten. Noen velger flere vinduer i øverste ledd, mens andre velger et vindu i hvert ledd. Vi anbefaler ikke vindu i det nederste leddet, da dette kan være utsatt for diverse påkjenninger, blant annet fra snø om vinteren. Send en forepørsel om hva slags design og løsning du ønsker på din garasjeport, slik at vi har et godt grunnlag til å ta en prat og sammen komme frem til den beste løsningen.

Bilder av garasjeporter:
Horisontport med trestruktur
Kassettport med speil
Lineport med trestruktur
Modernport med slett overflate
Trendport med trestruktur i hvit
Trendport med trestruktur i Quarts grå
Bilder av porter med vindu:

Farge på garasjeporten

Som standard leveres portene i fargen hvit, men garasjeportene kan også spesialbestilles i andre farger. Antrasitt grå er en farge som har blitt veldig populær de siste årene.

Befaring på port

 • Vi utfører gjerne befaring for optimalisering av størrelse på port, og eventuelle ombygginger for beste tilpasning, hvis dette er ønskelig.
 • Hvis du går videre med et tilbud vi har sendt deg, vil vi også gjennomføre befaring for sjekk/kontrollmål av oppgitte mål på port.
 • Serviceavdelingen til Igland Garasjen har representanter innenfor et stort område i Sør-Norge for befaring. Vi gjennomfører både digitale og fysiske befaringer slik at vi sammen kan komme frem til den beste løsningen for deg som kunde.
Ønsker du et godt tilbud på garasjeport?
 • Antall garasjeporter du ønsker tilbud på:

 • Størrelse på lysåpning til garasjeport:

 • Beskrivelse av garasjeport:

 • Hidden
 • Skjult linje

 • Skjult linje

 • Hvis ja, skriv inn medlemsnummeret ditt her.
 • Kontaktopplysninger:

Våre isolerte leddporter

Igland Garasjen leverer isolerte leddporter i stål fra den norske produsenten Lobas. Isolert stålport er den foretrukne garasjeporten på nye garasjer i dag. En isolert stålport er tettere rundt åpningen enn en tradisjonell treport, som gjerne har en lufteåpning i bunnen. Selve portbladene består av en materialtykkelse på 0,45mm både på utsiden og innsiden. Materialet er varmgalvanisert med sink aluminium, i en tykkelse på 220 g/m2. Det er ca 40 mm isolasjon mellom stålplatene.

Både forsiden og baksiden av portbladene er belagt med et polyesterbelegg med tykkelse på 25my, og er som standard lakkert på innsiden og utsiden i hvit RAL9016.