Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje
Garasjeport i stål med vindu

Som Norges ledende garasjeleverandør, leverer og monterer vi mange tusen garasjeporter hvert år og våre porter er tilpasset bruk over hele landet. Enten det er til enkelgarasje, dobbelgarasje eller rekkegarasjer, kan en ny og moderne garasjeport være med å forenkle hverdagen og gjøre utseendet mer moderne. Vi leverer isolerte stålporter i meget god kvalitet, og du kan velge mellom et stort utvalg av typer og farger.

Oppgradering av garasjeport

Det er ofte garasjeporten som først har behov for oppgradering på en garasje. Det er på porten det er flest bevegelige deler, og den krever jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over lang tid. Ved å kjøpe ny garasjeport vil garasjen din i mange tilfeller få et nytt og mer moderne utseende.

Portåpner

Om du også legger til en portåpner, forenkler du inn- og utkjøringen i garasjen. Portåpner leveres med nødvendig kraft tilpasset størrelsen på garasjeporten. Videre kan man få tilleggsutstyr som kodetastatur, sensorer og MyQ, som gjør at man kan bruke mobiltelefonen til å styre porten. Mange nyere biler har også knapper man kan benytte, sammen med en homelink til  portåpneren.

Alt av tilbehør og reservedeler til port og portåpnere finner du i nettbutikken vår igarasjen.no

Ønsker du tilbud på ferdigmontert port? Send en epost til service@igland.no eller fyll ut skjemaet lenger nede på siden.

Vedlikehold av port og portåpner

Det anbefales at du smører opp alle bevegelige deler på porten, minst 2 ganger i året. Dette er viktig for at motoren skal trekke med minst mulig friksjon. Du bør også vaske porten med jevne mellomrom og sjekke for «sår» i lakken. Et annet godt tips er å sette på et overspenningsvern for stikkontakt i støpselet til portåpneren. Da kan du slippe unna overspenning ved lyn og tordenvær.

Hvor stor bør garasjeporten være?

De fleste ønsker så stor port som mulig. På enkelgarasjer er normale portbredder 2,6 m eller 3,0 m. På dobbelgarasjer er det enten to enkle porter, eller en 4,60 m eller 4,9 m. Vi ser at de aller fleste velger en stor port, i stedet for to små på en dobbelgarasje. En garasjeport med bredde på 4,90 m, gjør det enkelt å kjøre inn og ut, selv om det allerede står en bil parkert i garasjen. 4,90 m er standardstørrelsen på en 6,2 m bred garasje. Høyden på portene leveres fra 2,05 – 3,09 m. Dersom du har en SUV med skiboks bør du ha 2,30 m høyde. Portene leveres i bredder fra 1,5 m til 5,5 m.

Design på garasjeport

Du kan velge ulike designvarianter på porten din. Alt fra slett port (type Modern), port med struktur, til mer tradisjonell stil med speil. Det er også mulig å sette inn ulike typer vinduer i porten. Noen velger flere vinduer i øverste ledd, mens andre velger et vindu i hvert ledd. Vi anbefaler ikke vindu i det nederste leddet, da dette kan være utsatt for diverse påkjenninger, blant annet fra snø om vinteren.

Farge på garasjeporten

Som standard leveres portene i fargen hvit, men garasjeportene kan også spesialbestilles i andre farger. Antrasitt grå er en farge som har blitt veldig populær de siste årene.

Pris garasjeport

Her oppgir vi pris på våre standardporter:

Veiledende pris på isolert stålport til enkelgarasje, Lobas Trend Hvit 260×212: kr 12.100,-

Veiledende pris på isolert stålport til dobbelgarasje, Lobas Trend Hvit 490×212: kr 22.100,-

Pris på andre størrelser og farger, eller gode tilbud på standardportene, får du ved å sende inn en henvendelse via skjemaet under.

 

Ønsker du et godt tilbud på garasjeport?
  • Antall garasjeporter du ønsker tilbud på:

  • Størrelse på lysåpning til garasjeport

  • Beskrivelse av garasjeport

  • Skjult linje

  • Skjult linje

  • Kontaktopplysninger

Våre isolerte leddporter

Igland Garasjen leverer isolerte leddporter i stål fra den norske produsenten Lobas. Isolert stålport er den foretrukne garasjeporten på nye garasjer i dag. En isolert stålport er tettere rundt åpningen enn en tradisjonell treport, som gjerne har en lufteåpning i bunnen. Selve portbladene består av en materialtykkelse på 0,45mm både på utsiden og innsiden. Materialet er varmgalvanisert med sink aluminium, i en tykkelse på 220 g/m2. Det er ca 40 mm isolasjon mellom stålplatene.

Både forsiden og baksiden av portbladene er belagt med et polyesterbelegg med tykkelse på 25my, og er som standard lakkert på innsiden og utsiden i hvit RAL9016.