Få tilbud på garasje

Igland Garasjen leverer garasjeporter og portåpnere over hele Norge. I store deler av landet tilbyr vi også montering. Enten det er til enkelgarasje, dobbelgarasje eller rekkegarasjer – kan en ny og moderne garasjeport være med å forenkle hverdagen og gjøre utseende mer moderne. Vi leverer isolerte stålporter i meget god kvalitet, og du kan velge mellom et stort utvalg av typer og farger. Som Norges ledende garasjeleverandør, leverer og monterer vi mange tusen garasjeporter hvert år og våre porter er tilpasset bruk over hele landet.

Det er ofte garasjeporten som først har behov for oppgradering på en garasje. Det er på den det er flest bevegelige deler, og den krever jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over lang tid. Ved å kjøpe ny garasjeport vil garasjen din i mange tilfeller få et nytt og mer moderne utseende. Om du også legger til en portåpner, forenkler du inn- og utkjøringen i garasjen. Hos Igland Garasjen kan du kjøpe isolerte stålporter fra den kjente leverandøren Lobas. Dette er de samme portene som blir brukt på nye garasjer fra Igland Garasjen. Portene leveres i bredder fra 1,5 m til 5,5 m. Som standard leveres portene i fargen hvit, men garasjeportene kan også spesialbestilles i andre farger.

Ønsker du et godt tilbud på garasjeport?
  • Antall garasjeporter du ønsker tilbud på:

  • Størrelse på lysåpning til garasjeport

  • Beskrivelse av garasjeport

  • Skjult linje

  • Skjult linje

  • Kontaktopplysninger

Våre isolerte leddporter

Igland Garasjen leverer isolerte leddporter i stål fra den norske produsenten Lobas. Isolert stålport er den foretrukne garasjeporten på nye garasjer i dag. En isolert stålport er tettere rundt åpningen enn en tradisjonell treport, som gjerne har en lufteåpning i bunnen. Selve portbladene består av en materialtykkelse på 0,45mm både på utsiden og innsiden. Materialet er varmgalvanisert med sink aluminium, i en tykkelse på 220 g/m2. Det er ca 40 mm isolasjon mellom stålplatene.

Både forsiden og baksiden av portbladene er belagt med et polyesterbelegg med tykkelse på 25my, og er som standard lakkert på innsiden og utsiden i hvit RAL9016.