Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Groos kjennetegnes av sitt særegne utseende med en helvalmet takkonstruksjon, hvor alle fire sidene på taket skråner jevnt ned. Vanligvis leverer vi denne modellen med en takvinkel på 22 grader, men vi kan også levere med andre takvinkler mellom 15 til 29 grader.

Kunder som velger garasje med helvalmet tak, er ofte de kundene som har tilsvarende stil på huset sitt. Helvalmmodellene gir mindre utnyttelse av loftsrommet enn andre modeller.

En helvalmet garasje kan leveres som materialpakke, prekutt, byggesett eller du kan få garasjen ferdig montert. Les mer om de ulike leveringsalternativene her.

Høyder på Groosmodellen

Høyder med standard vegghøyde (vegghøyde 220 cm + ringmur 25 cm)

Enkelgarasje (bredde 380)

  • Gesimshøyde 281,5 cm (høyde målt på topp av takstein)
  • Mønehøyde 360,3 cm (høyde målt på topp av mønestein)

Dobbelgarasje (bredde 620)

  • Gesimshøyde 281,5 cm (høyde målt på topp av takstein)
  • Mønehøyde 408,8 cm (høyde målt på topp av mønestein)

Dersom du ønsker garasjeport med høyere innkjøringshøyde vil alle høydemål øke med minimum 10 cm.

Groos Garasje

380X780 (29,6 KVM)
Få tilbud

Groos Garasje

320X780 (25,0 KVM)
Få tilbud

Groos Garasje

620X660 (40,9 KVM)
Få tilbud

Groos Garasje

560X780 (43,7 KVM)
Få tilbud

Bredder og lengder kan tilpasses behov. Fra minste enkelgarasje med en bredde fra 320 cm og lengder fra 600 cm og oppover.

Lengden på en dobbelgarasje starter på 600 cm og øker i 60 cm moduler til valgfri lengde. Garasjer med bredde på 620 cm og lengde på 800 cm, er våre mest solgte dobbelgarasje.

MATERIALSPESIFIKASJON FOR GROOS:

TIPS OG RÅD TIL GROOS GARASJE:

  • Ønsker du ekstra lagringsplass, anbefaler vi at du øker lengden på garasjen, slik at du i tillegg får lagringsplass i bakkant av garasjen. Om du gjør det, anbefaler vi også at du sette inn en dør i bakkant, slik at du slipper å gå forbi parkerte biler når du skal inn og ut av garasjen med ting.
  • Man kan også snu innkjøringsiden på en groosmodell, og kjøre inn på takrennesiden (langsiden). På denne måten kan man få en sidebod til garasjen, som gir ekstra lagringsplass. Hvis man velger å ha sidebod i garasjen, anbefaler vi å ha en egen inngangsdør inn til lagringsplassen slik at du unngår å gå forbi parkerte biler med utstyr og annet som du har i garasjen.

Les om hvorfor disse kundene valgte akkurat denne modellen som sin garasje i artiklene under: