Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Nøkkelferdig garasje, byggesett, prekutt eller materialpakke?

Det er helt opp til deg hvor mye av monteringsjobben du ønsker å ta selv. Du velger om du ønsker å gjøre alt selv, litt selv eller rett og slett få garasjen ferdig montert av oss. Vi ser at hovedvekten av våre kunder velger å bestille garasjen ferdig montert. Les mer om våre leveringsalternativer under.

FERDIG MONTERT

En ferdiggarasje passer for deg som ønsker å slippe å gjøre noe selv. Våre dyktige montører kommer og monterer garasjen etter at den er levert på byggeplass.

Visste du at de jobber veldig raskt? Du har kanskje ikke tenkt på det, men for mange betyr det noe hvor lenge tomten er en byggeplass. Spesielt om du har en liten tomt. Mange av våre kunder har fortalt oss i etterkant at de satt stor pris på at selve byggingen gikk så raskt, og at de kunne ta i bruk garasjen allerede noen dager etter montørene begynte monteringsjobben. Vi leverer derfor en fult ferdig garasje etter dine tilvalg og tilpasninger.

Ferdiggarasje eller byggesett?

På en ferdiggarasje har du ikke behov for å ha noe snekkererfaring selv dersom du ikke har planer om å innrede den, eller gjøre andre tiltak i etterkant. Våre montører bygger veldig mange garasjer i løpet av et år og har dermed stor kompetanse på dette område. Det gir deg en ekstra trygghet. Dersom du kjøper et byggesett, enten som ferdige elementer, prekutt eller materialpakke, krever det mer kompetanse, og ikke minst, mer tid.

Du som kunde er ansvarlig for at alt i forbindelse med en eventuell byggesøknad er i ordren. Såle og ringmur må være ferdig før du bestiller levering/produksjon av garasjen.

 

Vi tilbyr montering i Sør-Øst Norge, mer konkret for disse postnumrene: 

0001-5999

6700-6999

Vi tilbyr også montering i deler av Trønderlag, mer konkret for disse postnumrene:

7000 – 7099

7211 – 7238

7288 – 7316

7333 – 7358

7386 – 7586

Se postens postnummerkart her.

Priseksempel på en garasje

Det er vanskelig å gi et estimat på hvor mye garasjen kommer til å koste. Det er mange faktorer som spiller inn når det kommer til pris på garasje, blant annet størrelse, tilvalg, lokasjon og ikke minst hvem som skal bygge garasjen. Her kan du lese mer om hva som påvirker om en garasje er billig eller dyr.

Under har vi allikevel lagt inn et eksempel på hva de ulike delene av bestilling og leveranse av garasjen kan koste. Eksempelet er basert på en Fjære, 620X780 (48,4 KVM) som er bestilt til Østlandet. Priseksempelet er også for en nøkkelferdig garasje, der vi gjør all jobben for deg. Dersom man skulle velge å gjøre noen av delene selv vil garasjen kunne bli billigere.

Eksempel:

Byggesett: 200.000,-

Montasje av garasjen: 55.000,-

Frakt: 10.000,-

Tegning av garasje: Inkludert i prisen

Prosjektering: Inkludert i prisen

Grunnarbeid og støp: 150.000,-

Totalt: 415.000,-

ELEMENT BYGGESETT (gjøre litt selv)

Å få garasjen levert på byggeplass i elementer, passer for deg som vil gjøre litt selv. Her er det du som monterer garasjen sammen selv, men der følger med en monteringsveiledning i denne pakken. Garasje uten loft kan bæres på plass av to personer. Vi gjør oppmerksom på at elementene blir vesentlig tyngre om du har gips eller større dimensjoner på stendere. Dersom du har valgt garasje med loft eller garasje med ekstralengder uten skjøt, vil du trenge en kran. Det samme gjelder dersom elementene har gips under kledningen. Dersom du velger å få garasjen levert som elementer, anbefaler vi at du gjør ferdig grunnmuren før du bestiller levering av elementene. Det gir deg en ekstra sikkerhet dersom muren ikke blir helt i henhold til tegningene du har fått av oss. Vi vil da kunne tilpasse elementene i vår produksjon slik at de passer til murmålene. Dette er en rimeligere løsning enn om du må tilpasse alle elementene på byggeplassen. 

PREKUTT BYGGESETT (gjøre nesten alt selv)

Ferdig kappet garasjedeler passer for deg som er nevenyttig og liker å snekre selv. Garasjen blir levert som prekutt, hvor reisverk og konstruksjon er ferdig kappet på mål, mens kledning kommer i lengdemeter. Takstolene leveres på samme måte som i de andre alternativene. Garasje levert som prekutt er et rimeligere alternativ enn elementer. Det følger med monteringsanvisning, men vi anbefaler at du har litt snekkererfaring selv om du velger dette alternativet.

MATERIALPAKKE (gjøre alt selv)

Materialpakke passer for deg som er snekkerkyndig, og vil bruke noe mer tid på å få ferdig garasjen. Dette er vårt rimeligste alternativ til ny garasje, men du må kappe og tilpasse materialene til riktige mål selv. Takstolene leveres på samme måte som i de andre alternativene. Materialpakken leveres kun med byggetegning. Fordelen ved å bestille hos Igland Garasjen er at «alt er med». Du får en komplett levering av det du trenger til ønsket garasje, men garasjen leveres uten monteringsveiledning.

Les mer om garasje som materialpakke på monter.no her

Materialspesifikasjoner for våre ulike garasjetyper: