Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
 • Belistning:
  Belistning og vindski kommer i samme behandling som kledning. Vannbord leveres i trykkimpregnert utførelse. Vasshelle under vindu i stål leveres i samme farge som vindu, gi beskjed om du ønsker en annen farge.Her vises vår vindusbelistning rundt vindu med liggende og stående kledning. Gi beskjed dersom du ønsker en annen utførelse.
Vindusbelistning rundt vindu med liggende kledning
Vindusbelistning rundt vindu med liggende kledning
Vindusbelistning rundt vindu med stående kledning
Vindusbelistning rundt vindu med stående kledning
Vindusbelistning rundt vindu med stående og liggende kledning
Vindusbelistning rundt vindu med stående og liggende kledning
 • Bindingsverk:
  Alle våre garasjer blir levert med 36 mm×98 mm reisverk i C24 kvalitet,48x98mm eller 36x148mm på forespørsel
  Reisverk er ubehandlet med unntak av bunnsvill.
 • Bredde:
  Vi leverer takstoler med spennvidde fra 320cm opp til 980cm
 • Dører:
  Garasjedør i stål som blir levert i størrelsen 100 cm×210 cm, ferdig hvitmalt. Vi kan også tilby dører med vindu, samt dører med farge tilpasset portene om du har valgt andre farger på disse. Dør er kun lakkert på utsiden, men kan om ønskelig lakkeres på begge sider mot et lakkeringstillegg.
 • El-bil lader:
  Vi har et samarbeid med Circle K hvor vi tilbyr den norskutviklede El-billaderen Easee. Den kan du lese mer om her
 • Elektrisitet:
  Vi tilbyr ikke arbeider innen el-installasjon. På monterte garasjer vil portåpner bli montert og testkjørt på en skjøteledning. Du kan bruke skjøteledning på portåpner til du får en elektriker til å koble opp dette, samt det du ønsker av e-anlegg i garasjen din.
 • Fremskutt front:
  Vi kan tilby fremskutt front på drager, søyler eller på vegg. Husk at en del av disse «stjeler» av totalarealet på garasjen.
 • Festemidler:
  Alle festemidler kommer i galvanisert eller rustfri utførelse. Alle byggesett kommer med det som er nødvendig av festemidler og spiker. Om du ønsker å bruke egen spikerpistol eller skruer, så kan du selvfølgelig gjøre det, men da må du selv skaffe riktige festemidler.
 • Forsendelse:
  Vinduer blir pakket i takstolpakken eller mellom sutaksplater i veggpakken for beskyttelse under transport. Porter blir pakket i skumgummikrybber og ligger i en egen pakke. Dører med vinduer står i gavlen, dører uten vinduer ligger i delpakke 1.
 • Grunnarbeid:
  Igland Garasjen har erfaring med entreprenører i store deler av landet som har utført nødvendig grunnarbeid for andre kunders garasje. Se på denne siden for en oversikt.
 • Gulv til loft:
  Vi tilbyr 22 mm spongulv til å legge oppå takstolene, på gulvet i loftsrommet. Gulvet spikres, men limes ikke.
 • Isolering:
  Garasjene leveres uisolert. Veggene leveres med vindsperre (3mm trefiberplate) og utlektet kledning. Dersom du har planer om å isolere garasjen, anbefaler vi på det sterkeste at du kontakter en fagmann slik at du sikrer riktig utførelse og god nok lufting.
 • Kledning:
  Vi leverer standard 1. sortering ferdig grunnet kledning. Liggende dobbelfalset kledning 19×148 mm eller stående tømmermannspanel 19×123 mm. Andre kledninger kan skaffes på forespørsel. Se link til Moelven for andre kledninger. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme ulike farger/nyanser på grunningen, på samme leveranse. Grunningen leveres hvitpigmentert. Grunnet kledning må behandles i første malingssesong.
 • Lengde:
  Vi anbefaler garasjer med minimumslengde 540cm for standard biler. Vi leverer alt fra mindre boder på 3m til store bygg på over 20meter For garasjer med lengde over 780 cm kreves innvendig skillevegg e.l. for stabilitet. Ta kontakt med kundeveileder for andre løsninger.
 • Levering:
  Garasjen fraktes til oppgitt adresse dersom ikke annet er avtalt. Tilbudet er inkludert frakt. Kunden besørger frakt ved levering til utlandet.
 • Moms:
  Alle våre garasjer har pris oppgitt inkl mva.
 • Port:
  Vi leverer isolerte leddporter i stål fra den norske produsenten Lobas. Standard farge på port er hvit. Vi kan også tilby porter med vindu, og andre farger. Port som er lakkert leveres kun lakkert på utsiden, men kan om ønskelig lakkeres på begge sider mot et lakkeringstillegg. Selve portbladene består av en materialtykkelse på 0,45mm både på utsiden og innsiden. Materialet er varmgalvanisert med sink aluminium, i en tykkelse på 220g/m2. det er ca. 40 mm isolasjon mellom stålplatene. 
 • Ringmur:
  Vi beregner at alle våre garasjer plasseres på en ringmur 25 cm høy. Bredden/tykkelsen anbefaler vi å være 15 cm, for å maksimere plassen inni garasjen. Mur ved porten er 10 cm bred/tykk. Du vil ved bestilling få tilsendt ringmurstegning, sjekk denne nøye, da det er målene på den som er gjeldende for din garasje.
  Vi anbefaler ringmur av betong
 • Skillevegg:
  For garasjer som er 8m eller lengre må det settes inn en skillevegg pga. stabilitet.
  Vi leverer skillevegg med hvit 9mm kryssfiner på èn side. Ringmur til skillevegg må støpes 10 cm tykk, mål og plassering på ringmur til skillevegg spesifiseres på tegning du mottar fra oss.
 • Solcellepaneler:
  Dersom du ønsker tilbud på solcelleløsninger til din garasje, klikker du her
 • Spesialtilpasninger:
  Vi tilbyr det aller meste av tilpasninger som kvister, innkjøring takrenneside, kinavipp, carport, kledningstyper, bredder, lengder, vegghøyde, takvinkel etc. Ta kontakt med en av våre kundeveiledere for mer info.
 • Stormsikring:
  Alle garasjer med takstein som taktekke, som leveres i vindutsatte områder, får stormklips for bedre festing av taksteinene. Alle våre garasjer blir dessuten levert med innfesting til grunn og beslag mellom vegger og tak. Bor du i et vindutsatt område, beregner vi anbefalt avstivning, forankring og eventuelt andre tiltak.
 • Såle og støp:
  Kunden ordner selv støp av såle og ringmur. Ved ordreinngåelse vil kunde få tilsendt ringmurstegninger tilpasset garasjen som er bestilt.
 • Takrenner:
  Vi bruker standard Isola ståltakrenner i fargene sort og hvit. Overliggere er ikke en del av standard leveranse, andre farger og løsninger skaffes på forespørsel.
 • Takstoler:
  Takstolene blir levert i C30 kvalitet, med standard takstoler beregnet for tungt tak (takstein) + snølast opptil 600 kg/m2. Ved Bestillingstakstoler blir snølast beregnet etter lokale krav. Takstolene kommer ferdig sammensatt. Takstoler over 2,5m høyde leveres med løs topp. Modellene Fjære, Groos, Imenes og Hushovd leveres med A- takstoler. Modeller med flatt tak leveres med W-takstoler eller gitterdrager.
 • Taktekke:
  Vår mest solgte taktekke er skarpnes Edel dobbelkrom betongstein, vi leverer også produktutvalget fra Bender og Monier samt andre leverandører på forespørsel
  På funkisgarasjene, leveres garasjene standard med Mestertek, grunnet regler for lav takvinkel. Garasjene kan også leveres med takplater,shingel, klargjort for torv eller tretak.
 • Transport:
  Vi anbefaler alle kunder å sjekke forsendelsen for transportskader, og gi beskjed til saksbehandler snarest om man finner noen skader. Garasjene kommer pakket i krympeplast. Dersom du ikke skal montere garasjen direkte, er det anbefalt å tekke over med egnet presenning. Da kan den oppbevares på tomten inntil du er klar. Sjekk plasten for rifter, og teip over evnt hull. Dekk til takstolene for å hindre gulning.
 • Trapper:
  Har du en modell med høyt tak, vil du få relativt god plass på loft til oppbevaring. For å få tilkomst kan vi tilby fast innvendig eller utvendig trapp, samt loftsstige.
 • Undertak:
  Vi leverer flere løsninger for undertak tilpasset ditt behov.
  Noen alternativer er sutaksplater, rupanel med undertakspapp eller diffusjonsåpen duk.Funkisgarasjene leveres med rupanel eller OSB plater. Vi kan også levere med undertak tilpasset for takstein og lav takvinkel, samt undertak klargjort for torv eller tretak (selve torven og tretaket må skaffes lokalt)
 • Utlekting:
  Som standard leverer vi 23mm utlekting mellom vindsperre og kledning ved liggende ett lags og stående to lags kledning, ved stående ett lags kledning så leverer vi krysslekting med 11+36mm utlekting.
  Våre standardgarasjer har 23 mm lekter mellom vindtetting og kledningen på veggene nede.
 • Vedlikehold av garasjen:
  Vi har laget en vedlikeholdsguidefor din garasje,
 • Vegger i mur:
  Vi tilpasser garasjeveggene om du ønsker deler av veggen(e) i mur. Ta kontakt med en av våre saksbehandlere for mer info.
 • Vegghøyde:
  Standard vegghøyde er 220 cm, Vi leverer skreddersøm til og med 274cm. Dersom det er ønskelig med andre mål, kontakt din kundeveileder.
 • Vinduer:
  Vi bruker PVC vinduer med isolerte glass. Disse kan vi tilby i forskjellige mål, med og uten sprosser. Fastkarmvinduer eller innadslående hengsle
 • Vindski:
  Oversikt over vår vindskiløsninger. Ønsker du en annen vindskiløsning, ta kontakt med en av våre kundeveiledere.
Standard vindskiløsning for alle andre takvinkler utenom 22°
Standard vindskiløsning for alle andre takvinkler utenom 22°
Standard vindskiløsning for garasjer med 22°
Standard vindskiløsning for garasjer med 22°