Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Igland Garasjen har lang erfaring som leverandør av rekkegarasjer. Vi kommer gjerne på befaring og bistår med vår kompetanse. Enten det er et lite prosjekt på fire rom, eller et større prosjekt på mange hundre rom, finner vi den beste løsningen sammen med dere.

Hvordan lykkes med et rekkegarasjeprosjekt?

Det er mange faser i et rekkeprosjekt. Man begynner gjerne med at man i boretts- eller garasjelaget gir et mandat til en prosjektleder som skal styre prosessen. Dette kan være en i styret, eller en av beboerne. Noen bruker også eksterne til dette. Så blir neste fase å lage et tilbudsdokument, som så presist som mulig angir hva man ønsker, og hvilke kriterier som man vil bruke i beslutningen. Vi som leverandør kommer med løsningsforslag og utarbeider tegninger. På den måten behøver man ikke å bruke unødvendige kostnader på arkitekttegninger som underlag i tilbudet, da dette i verste fall kan fordyre prosjektet. Igland Garasjen lager tegninger kostnadsfritt til alle våre kunder.

Her kan du velge hvilken modelltype du ønsker

Hushovd Garasje

Be om et uforpliktende tilbud

Hushovd Garasje

Be om et uforpliktende tilbud

Fjære Garasje

Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

Be om et uforpliktende tilbud

Først må man ta en beslutning i styret i boretts- eller garasjelaget, at man skal bygge nye rekkegarasjer. Så må man sjekke ut behov, se på alternative løsninger og gjerne ta kontakt med leverandør slik at man sammen finner gode løsninger.

Igland Garasjen kan hjelpe med alt fra A-Å i prosessen med å bygge nye rekkeanlegg. Det vil si alt fra søknad, riving av gammelt anlegg, grunn og betongarbeid, montering av nye garasjer samt EL-arbeid.  Det betyr at dersom du velger Igland Garasjen som leverandør, tar vi all prosjektledelse og koordinerer alle fag. Tryggheten for kunde er at vi har alt under samme tak, både arkitekt, søknadsprosess og produksjon blir håndtert hos oss i Grimstad.

Igland Garasjen leverer nesten alle typer rekkegarasjer. Du kan velge mellom ulike takvinkler og ulik bredde og dybde på rommene. Dersom det kreves avtrapping, fikser vi det også.
Jo tidligere man tar kontakt, jo mer strømlinjeformet vil hele prosessen bli.

Standard rekkegarasje

En rekkegarasje fra Igland Garasjen har følgende standard:

 • Elementer med ferdig grunnet kledning. Vannbord, vindski, belistning og bunnsvill leveres alltid i trykkimpregnert utførelse.
 • Elementene leveres utlektet 23 mm og vindsperre mellom kledning og reisverk.
 • Bredde pr rom er 300 cm, men leveres også i andre bredder.
 • Dybde er 560 cm men kan forlenges med moduler på 60 cm (560-620-680).
 • Takvinkel leveres med 3°, 22°, 30° eller 36° vinkel. Velger du 22°, 30°, eller 36° grader vil du få mulighet for lagringsplass på loftet. Andre takvinkler kan leveres på forespørsel.
 • 3° takvinkel leveres med rupanel og Mestertekk. Fra 22° takvinkel og oppover leveres takstein som standard.
 • I leveringen får du også ståltakrenner, nedløp og takfotbeslag
 • Som en del av pakken får man også isolert stålport som kan leveres i ulike størrelser, farger og strukturer.

Tilvalg til våre rekkegarasjer

Vanlig tilleggsutstyr på en moderne rekkegarasje er:

 • Automatisk portåpner med fjernkontroll og frikoblingslås
 • Loftsgulv – 22 mm spongulv mellom knevegger
 • Sammenleggbar loftstrapp for enkel adkomst til loftsrom
 • Skillevegg mellom loftsrommene
 • Vannbordbeslag
 • Serviceavtaler som inkluderer årlig ettersyn av bygg og vedlikehold av portsystem

Vi er en komplett leverandør av garasjeanlegg – vi kan levere alt fra søknadsprosess, riving, grunnarbeid, betongarbeid til ferdig montert garasje inkludert elektrisk installasjon.