Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Skal du bygge ny garasje, og ønsker befaring?

Å sette opp en garasje er ofte mer krevende enn du tror.

Vi har 50 års erfaring og deler den gjerne med deg. Vi kjører jevnlige gratis befaringsrunder for våre kunder, og dersom du ønsker at vi skal komme hjem til deg kan du registrere deg i skjemaet under kartet som viser området vi besøker. Vi vil ta kontakt med forslag på tidspunkt for befaring hos deg. Vi gjør oppmerksom på at vi i områder med lang reisetid har behov for flere befaringer samtidig. Vi samler derfor opp befaringer, og responderer når vi er oppe i ønsket antall.

Befaring fra entreprenør

For mange er den største usikkerheten hva og hvordan grunnarbeid kan løses for å få plass til den garasjen man ønsker. Igland Garasjen har mange kontakter som kan hjelpe deg med befaring og pris på grunn- og betongarbeid.

Se oversikt her og ta direkte kontakt med entreprenør dersom du ønsker befaring

Digital befaring

Vi lanserer nå muligheten for digital befaring. Denne gjennomføres via telefon eller videosamtale, hvor vi sammen med deg går gjennom garasjeprosessen, ser på kartgrunnlag på din tomt, finner garasjemodellen som passer for deg og fornuftig plassering på tomten.

Fyll ut og send inn skjemaet under kartet – legg inn i kommentarfelt om du ønsker digital befaring, eller om du ønsker å vente med befaring til vi fysisk kan besøke deg.

Fysisk befaring

På Sørlandet, Bergen og i Trondheim kan våre lokalkontor bistå med befaring etter forespørsel. Send inn skjemaet, så blir du kontaktet.

Ellers reiser vi med jevne mellomrom rundt i området på kartet under.

Neste runde er i uke 34, med påmeldingsfrist innen 12.08.2020

På grunn av nåværende situasjon med COVID-19 – må vi ha et forbehold dersom myndighetene strammer inn reglene igjen. Vi vil overholde alle hygieneregler og anbefalinger fra FHI. Dersom du har noen spesielle ønsker vi må forholde oss til når vi besøker deg, noter det gjerne i kommentarfeltet.

I området Tønsberg – Jessheim – Halden tilbyr vi jevnlige befaringer. Merk at det kan være noe lenger ventetid i ytterkantene. Bestill ved å fylle ut skjema

Book befaring her