Få tilbud på garasje

Skal du bygge ny garasje, og ønsker befaring?

Å sette opp en garasje er ofte mer krevende enn du tror.

Vi har 50 års erfaring og deler den gjerne med deg. Vi kjører jevnlige befaringsrunder og dersom du ønsker at vi skal komme hjem til deg kan du registrere deg i skjemaet under kartet som viser området vi besøker. Vi vil ta kontakt med forslag på tidspunkt for befaring hos deg. Vi gjør oppmerksom på at vi i områder med lang reisetid har behov for flere befaringer samtidig. Vi samler derfor opp befaringer, og responderer når vi er oppe i ønsket antall.

Digital befaring

Vi lanserer nå muligheten for digital befaring. Denne gjennomføres via telefon eller videosamtale, hvor vi sammen med deg går gjennom garasjeprosessen, ser på kartgrunnlag på din tomt, finner garasjemodellen som passer for deg og fornuftig plassering på tomten.

Fyll ut og send inn skjemaet under kartet – legg inn i kommentarfelt om du ønsker digital befaring, eller om du ønsker å vente med befaring til vi fysisk kan besøke deg.

Fysisk befaring

På Sørlandet, Bergen og i Trondheim kan våre lokalkontor bistå med befaring etter forespørsel. Send inn skjemaet, så blir du kontaktet.

Ellers reiser vi med jevne mellomrom rundt i området på kartet under.

På grunn av nåværende situasjon med COVID-19 – utsetter vi alle befaringene inntil videre. Du må gjerne likevel fylle ut og sende inn skjemaet under, så vil vi kontakte deg så snart vi har muligheten til å reise rundt igjen.

Ønsker du befaring av grunnentreprenør - se oversikt her

I området Tønsberg – Jessheim – Halden tilbyr vi jevnlige befaringer. Merk at det kan være noe lenger ventetid i ytterkantene. Bestill ved å fylle ut skjema

Book befaring her