Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Skal du bygge ny garasje, og ønsker befaring?

Digital befaring

Digital befaring gjennomføres via telefon eller videosamtale, hvor vi sammen med deg går gjennom garasjeprosessen, ser på kartgrunnlag på din tomt, finner garasjemodellen som passer for deg og fornuftig plassering på tomten. Fyll ut og send inn skjemaet under kartet – legg inn i kommentarfeltet om du ønsker digital befaring.

Fysisk befaring

Vi kjører jevnlige befaringer på Sør og Østlandet. Lokale befaringer tas fortløpende (Mandal – Risør og Bergen). Neste befaringsrunde kommer etter sommerferien.

Vi kjører befaring langs kysten fra Mandal og frem til Gardemoen, eller i Bergen. Er du usikker på om ditt område faller inn under hvor vi kan ta befaring, send gjerne inn en forespørsel. Fyll ut og send inn skjemaet under, så blir du kontaktet for nærmere avklaring og avtale.

Book befaring her

Å sette opp en garasje er ofte mer krevende enn du tror.

Vi har 50 års erfaring og deler den gjerne med deg. Vi kjører jevnlige gratis befaringsrunder for våre kunder, og dersom du ønsker at vi skal komme hjem til deg kan du registrere deg i skjemaet under kartet som viser området vi besøker. Vi vil ta kontakt med forslag på tidspunkt for befaring hos deg. Vi gjør oppmerksom på at vi i områder med lang reisetid har behov for flere befaringer samtidig. Vi samler derfor opp befaringer, og responderer når vi er oppe i ønsket antall.

Langs kysten på strekningen Mandal – Tønsberg – Jessheim – Gardemoen tilbyr vi jevnlige befaringer. Merk at det kan være noe lenger ventetid i ytterkantene. Dersom man er utenfor kyststripen er vi avhengig av flere befaringer for å kunne reise. Vi utfører også befaringer i og rundt byen Bergen.
Bestill ved å fylle ut skjema