Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Fjære er en av våre mest solgte modeller. Den har klassisk utseende og er derfor en favoritt blant våre kunder. Garasjemodellen leveres vanligvis med 22 graders saltak, men kan vi kan levere denne modellen med takvinkler fra 15 – 29 grader.

 

Fjære har en tradisjonell stil som ofte foretrekkes når man har begrensninger på mønehøyden. Totalhøyden på en dobbelgarasje med 22 graders takvinkel vil være under 4 meter, som gjør at denne garasjen er en løsning for deg som vil bygge garasje uten å sende byggesøknad til kommunen.

 

Bredder og lengder kan tilpasses behov. Fra minste enkelgarasje med en bredde fra 320 cm og lengder fra 560 cm og oppover.

Lengden på en dobbelgarasje starter på 560 cm og øker i 60 cm moduler til valgfri lengde. Garasjer med bredde på 620 cm og lengde på 800 cm, er vår mest solgte dobbelgarasje.

 

TIPS OG RÅD TIL FJÆRE GARASJE:

  • På en dobbelgarasje med bredde på 620 cm, får du en lagringsmulighet på loftet med 90 cm høyde på midten.Vi anbefaler å legge spongulv på loftet med tilkomst via loftsstige eller trapp. Da får du ekstra lagringsplass i loftsrommet.
  • Ønsker du ekstra lagringsplass, anbefaler vi at du øker lengden på garasjen, slik at du i tillegg får lagringsplass i bakkant av garasjen. Om du gjør det, anbefaler vi også at du sette inn en dør i bakkant, slik at du slipper å gå forbi parkerte biler når du skal inn og ut av garasjen med ting.
  • Man kan også snu innkjøringsiden på en Fjæremodell, og kjøre inn på takrennesiden (langsiden). På denne måten kan man få en sidebod til garasjen, som gir ekstra lagringsplass. Hvis man velger å ha sidebod i garasjen, anbefaler vi å ha en egen inngangsdør inn til lagringsplassen slik at du unngår å gå forbi parkerte biler med utstyr og annet som du har i garasjen.