Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Garasje med torvtak til hytta

Wayne Attwood har allerede en Igland garasje. Nå ønsket han seg en ny, men denne gang skulle garasjen stå på hytta.

BILDER: Alle bildene i denne artikkelen, har Wayne Atwood tatt selv.

Igland garasje nummer to
– Jeg undersøkte muligheter hos hytteleverandører for å få ny garasje, men de var dyre og det var vanskelig å få svar. Men så har jeg jo en Igland Garasje fra før, så da måtte jeg jo ringe og høre med dere. Igland Garasjen er et trygt valg for meg, da dere både er anerkjente og fordi jeg er så fornøyd med både tidligere erfaring og den forrige garasjen jeg fikk, sier Wayne.

Lett å få den informasjonen man trengte
– Jeg fikk god hjelp og prisoversikt med en gang og god hjelp til de tilpasninger jeg ville ha, slik at den kunne stå i stil med hytta vår. Jeg fikk raskt svar på alt jeg lurte på. Jeg bestemte meg faktisk allerede der og da, ved første samtale tror jeg, eller i alle fall veldig raskt. Prisoverslag og leveringstiden fikk jeg også rask oversikt over. Dette gjorde jo også beslutningstiden min kortere, sier den fornøyde garasjeeieren.

Den digitale løsningen: Min Side
– Det at det var en digital løsning som gjorde at jeg kunne følge med i prosessen når det passen meg, var helt supert. Og at jeg kunne sende spørsmål digitalt, var enda bedre. Jeg stilte spørsmål om torvtak, fulgte med på fremdriften i prosjektet og fikk tilgang til tegningene av garasjen gjennom å bruke Min Side. Det syns jeg var en veldig god løsning, sier Wayne.

Wayne Atwood fikk levert et byggesett fra Igland Garasjen for noen år siden. Den garasjen er plassert i tunet hans. Da bygde han garasjen selv. Garasjen på hytta ønsket helst å få garasjen nøkkelklar.

Angrer ikke på at garasjen ble bestilt som «ferdig montert»
– Montørene var utelukkende trivelige folk. De ringte meg underveis siden jeg selv ikke kunne være til stede. Jeg fikk stadig oppdatering på fremgangen også, sier Wayne.

– Jobben som er gjort ser veldig bra ut. Og det gikk raskt. Jeg fikk beskjed om at de holdt på utover kvelden, med arbeidslys og greier. Naboene i feltet fulgte også med på fremdriften. Ettersom jeg selv monterte min første garasje hjemme, i samme størrelse, kan jeg si at det absolutt var verdt prisen å få den ferdig montert, flirer Wayne.

Har du noen tips til andre som har tenkt å bygge garasje?
– Når det gjelder hyttegarasjen, var den ganske gjennomtenkt. Størrelsen er viktig. Du må spørre deg selv om hvor stor garasje har du har behov for. Vi ville ha en romslig garasje, men ikke for stor i forhold til hytta. Den hjemme ville jeg hatt mye større enn det jeg har i dag. Men garasjen på hytta er for et litt annet bruk. Jeg skal ha plass til å lagre ting, skiutstyr og plass til en bil. Også var det viktig for oss at garasjen var tilrettelagt for torvtak, slik at den står i stil til hytta, avslutter Wayne.