Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Justøy er en funkisgarasje basert på 3 graders gittertakstol. Det er anbefalt med noe fall på taket for å sikre vannavrenning. Modellen kan leveres med takvinkler mellom 3 og 14 grader. Justøy kjennetegnes ved at den bygger veldig lavt og foretrekkes ofte dersom man ønsker en lavtbyggende modell uansett utforming på huset. Taket tekkes med Isola Selvbyggerpapp eller Mestertekk.

Kunden som velger denne type garasje, ønsker en annen stil enn den tradisjonelle stilen på sin garasje. På grunn av gittertakstolene får man ingen loftsrom på denne modellen. Man kan velge hvilken vei taket skal skråne, enten til en av sidene, eller bakover/forover.

En skråtaksgarasje kan leveres som materialpakke, prekutt, byggesett eller du kan få garasjen ferdig montert. Les mer om de ulike leveringsalternativene her.

Høyder på Justøymodellen

Høyder på grunnmodell med standard vegghøyde 220 cm + ringmur 25 cm med innkjøring gavlside

En garasje med skråtak har ikke møne, men to gesimser. Det er derfor makshøydene til gesims som blir avgjørende for om den blir søknadspliktig.

Enkelgarasje (bredde 380)

  • Gesimshøyde 312,6 cm (høyde målt på høyeste gesimstopp)

Dobbelgarasje (bredde 620)

  • Gesimshøyde 319,2 cm (høyde målt på høyeste gesimstopp)

Dersom du ønsker garasjeport med høyere innkjøringshøyde eller innkjøring takrenneside vil alle mål øke med minimum 25 cm.

Justøy Garasje

620X660 (43,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

680X600 (42,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

620X780 (50,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

560X600 (35,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

440X660 (30,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

380X600 (24,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Justøy Garasje

380X660 (26,0 KVM)
Be om et uforpliktende tilbud

Bredder og lengder kan tilpasses behov. Fra minste enkelgarasje med en bredde fra 320 cm og lengder fra 600 cm og oppover.

Lengden på en dobbelgarasje starter på 600 cm og øker i 60 cm moduler til valgfri lengde. Garasjer med bredde på 620 cm og lengde på 780 cm, er vår mest solgte dobbelgarasje.

MATERIALSPESIFIKASJON FOR JUSTØY:

TIPS OG RÅD TIL JUSTØY GARASJE:

  • Ønsker du ekstra lagringsplass, anbefaler vi at du øker lengden på garasjen, slik at du i tillegg får lagringsplass i bakkant av garasjen. Om du gjør det, anbefaler vi også at du sette inn en dør i bakkant, slik at du slipper å gå forbi parkerte biler når du skal inn og ut av garasjen med ting.
  • Man kan også snu innkjøringssiden på en justøymodell, og kjøre inn på takrennesiden (langsiden). På denne måten kan man få en sidebod til garasjen, som gir ekstra lagringsplass. Hvis man velger å ha sidebod i garasjen, anbefaler vi å ha en egen inngangsdør inn til lagringsplassen slik at du unngår å gå forbi parkerte biler med utstyr og annet som du har i garasjen.
  • Velg vinduer uten sprosser for et skikkelig funkispreg.
  • Port og dør kan leveres med ulike profiler og i et utvalg farger, slik at du får et likt uttrykk som du har på huset.
  • Du kan velge hvilken retning skråtaket på garasjen skal helle, både til høyre, venstre eller bakover.
  • Flere av våre kunder ønsker å gi garasjen et uttrykk om at den har flatt tak – slik at den står i stil til et funkishus med flatt tak. Det er anbefalt med noe fall på taket for å sikre vannavrenning. Men du kan velge takkonstruksjonen slik at den heller/skrår bakover. Da vil garasjetaket se helt flatt ut forfra.