Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Enkelgarasje er garasjer med plass til én bil. Til enkeltgarasje tilbyr vi praktiske løsninger dersom man har liten plass på tomten til bygging, eller hvis forholdene rundt plasseringen tilsier at man ikke har mulighet til å velge større garasje. Disse løsningene kan eksempelvis være ekstra oppbevaring og lagringsplass som loft på garasjen eller bod.

Garasjebredden på enkelgarasjer er 320 eller 380 cm. En garasje med bredde på 380 cm er fornuftig dersom du ønsker litt romsligere plass rundt bilen når den står inne i garasjen. Du kan også velge en enda bredere enkelgarasje (noen kaller dette halvannengarasje) med breddene 440 og 500 cm.  Da vil du få lagringsmuligheter ved siden av en bil inne i garasjen.

Tegn din garasje i 3D

Pris enkelgarasje

Den rimeligste enkelgarasjen er en Fjæremodell i størrelsen 320×540, levert som prekutt (gjør alt selv). Hvis du ønsker en enkelgarasje med loft, kan du for eksempel velge en Hushovmodell som har større lagringsplass på loftet enn en Fjæremodell.
For å se priser, kan du bruke filtreringsmulighetene og finne priseksempler her

Pris enkelgarasje med bod

Hvis du ønsker en enkelgarasje med bod, kan du eksempelvis utvide garasjen i lengden for å få en bod i bakkant. Med utgangspunkt i en Fjæremodell i størrelse 320×540, kan denne utvides til 320×660 (og da får du en 120cm lengre garasje).

Du kan finne priseksempler i bildekarusellen under. Ønsker du mer informasjon, kan du be om tilbud her. Ellers anbefaler vi å lese vår artikkel om hva som påvirker om garasjen blir billig eller dyr.

Se eksempler på våre enkelgarasjer - vi tilpasser etter dine ønsker og behov

Enkelgarasjer med bod eller loft til ekstra lagringsplass

Har du ikke plass til en bredere garasje enn 380, kan du få lagringsplass om du velger en lengre garasje. Har du mulighet til å velge en bredere garasje, er det også mulighet for lagring på langsiden av garasjen. Du kan også få bedre lagringsplass om du velger en garasjemodell med loft.

Enkelgarasjer med bod

Du kan få lagringsplass i bakkant av garasjen om du velger en garasje som er lengre enn 540 cm (du kan forlenge garasjen din i 60cm moduler). Da anbefaler vi å sette inn en dør i bakkant, slik at du kan frakte ting inn og ut av garasjen uten at du må passere bilen om den står parkert.

Tegn din garasje i 3D

Enkelgarasjer med loft

Om du ønsker større lagringsmuligheter på loftet på garasjen, anbefaler vi garasjene Hushovd og Imenes. Ved å velge en saltaksmodell får du større lagringsmuligheter på loftet, enn om du velger andre typer garasjer. Dersom du ønsker et luftigere loftsrom, kan dette oppnås ved å heve ­veggene på takstolene på garasjen. Les mer om Garasje med høyere vegger her.

Flere tips til våre enkelgarasjer kan du se under her:

Vår minste enkelgarasje - Fjære 320x540
Garasje med dør i front for enkel adkomst til lagringsplass ved siden av bil
Enkelgarasje tilpasset utformingen på huset
Enkelgarasje med ekstra lengde for mulighet til lagringsplass i bakkant
Enkelgarasje med lagringsplass på loft og i bakkant
Se virtuell presentasjon av en Fjære enkelgarasje