Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Slik får du plass til bilen i garasjen

Er du også en av dem som sliter med å få plass til bilen i garasjen din? Da er du en av mange. Derfor har vi også noen løsninger å vise til på hvordan man kan plassere hyller og innredning til lagring av ting du ønsker å oppbevare i garasjen.

Endelig står den klar. En splitter ny og tom garasje. Ledige kvadratmetere ligger der åpne som blanke ark som skal gi etterlengtet ly til bilen din. At bilen får tak over hodet er viktig, men så begynner du å tenke på alt det andre som du også vil ha plass til. Verktøy? Sportsutstyr? Hageredskaper? Sykler? De fleste av oss kommer raskt frem til at det er en hel skare av andre ting som også skal ha plass i den nye garasjen. Gulvplassen er forbeholdt bilene dine, og så bruker vi veggene til alt det andre. Med gjennomtenkt oppbevaringssystem er du sikret maksimal utnyttelse av plassen. Vårt sortiment inneholder oppbevaringsprodukter til alle formål. Ikke bare får du plass til mye, det blir lettere å finne og ta godt vare på tingene dine også.

Vi tilbyr eksempelvis ferdige innredningsløsninger fra Elfa, enkle kroksystemer og innredninger.

Et fleksibelt system som kan bygges om når du vil

Elfas system og kroksystemet er enkelt; du skrur fast bærelisten, hekter på hengeskinner og knekter, og så er det bare å fylle på med det du trenger av hyller, kroker og holdere til redskaper og sportsutstyr. Sykler kan henges på egne sykkelholdere, så holder du gulvet fritt og slipper velt.

 

Vanskelig å vite hvor du skal starte planleggingen? Vi gir deg noen tips så du kommer i gang!

Starter du med å henge opp bærelister i hele veggens lengde så kan du bygge innredningen din etter hvert. Alt er kompatibelt slik at du kan kjøpe litt av gangen om du ønsker det.

  1. Del boden eller garasjen inn i seksjoner

Hageredskaper, sportsutstyr, biltilbehør og sesongutstyr hver for seg.

  1. Utnytt takhøyden

Bruk veggene for optimal utnyttelse av plassen. Bod og garasje er full av ting vi sjelden bruker, disse kan lagres høyt oppe.

  1. Hold gulvet fritt

Et gulv som er fritt for rot, gir et ryddig inntrykk og er lett å holde rent. Og så blir det plass til bilen!

  1. Skyll eller rengjør redskaper og utstyr før du rydder det på plass

Da er det mye hyggeligere neste gang du skal bruke det.

  1. Vær streng når du sorterer

Ikke la bod og garasje bli mellomstasjon for ting du vet du kommer til å kaste. Da vil det være i veien og lage rot. Er det ikke brukt på lenge, er sannsynligheten liten for at det vil bli det i fremtiden heller. Spør deg selv; lagre, selge eller kaste?