Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

En garasje tilpasset kundens behov

En garasje tilpasset kundens behov

Ørjan Nagelsen driver med veteranbiler på fritiden. Da han skulle bygge seg ny garasje ønsket han å kombinere garasjen med et hobbyverksted for bilene.

– Det var viktig å få plass til 2, kanskje 3 biler, men samtidig ønsket jeg et fint utseende som ikke sjenerte nabolaget. Jeg ønsket også å sette den opp selv, og det hele til en fornuftig pris. Det var enkelt å finne inspirasjon på nettsiden, som også hadde mange priseksempler. Der fant jeg en modell som passet behovene mine, forteller Nagelsen.

Igland Garasjen ønsker å gjøre drømmegarasjen til virkelighet for kundene våre. Alle har ulike ønsker og behov når de skal bygge en garasje, og det er derfor viktig for oss å tilby flere tilpasningsmuligheter.

Se våre tilpasningsmuligheter Se våre garasjemodeller

Ørjan har bygget garasjen etter sine ønsker og behov. Vi tok en prat med han om dette. Hvilke begrensninger hadde han og hvordan var prosessen?

Ørjans garasjeprosjekt

Ørjans garasjeprosjekt startet allerede i 2019, da han bestilte garasjen under Black Friday kampanjen til Igland Garasjen. Garasjen ble levert i mai 2020.

– Vi vet jo alle hvordan det gikk i mars 2020, men det passet jo da perfekt med et garasjeprosjekt hvor jeg ønsket å bygge alt selv. Dette gjaldt også grunnarbeid som måtte stå klart til selve garasjen ble levert. Derfor kaller jeg det koronaprosjektet, sier Ørjan.

For å gjøre det enkelt ønsket Ørjan å ha en «søknadsfri» garasje. Han sjekket derfor med kommunen om det var mulig, og det var det. Igland Garasjen hadde ferdig oppsett som oppfylte alle kravene uten å måtte søke.

– På grunn av tomtens utforming og plassering passet det perfekt med maks 50 kvm. Jeg ville heller ikke bygge et ruvende bygg foran naboen, så mønehøyden på maks 4 meter passet også fint hos oss. Søknadsfri var veien å gå her. Med lavere takhøyde klarer man også å sette opp bygget uten bruk av kran, da takstolene er håndterbare, forklarer han.

Dette bør du vite før du skal bygge garasje – les våre tips her.

Innkjøring på takrennesiden

Ørjan har bevisst valgt løsningen med innkjøring på takrennesiden av garasjen. Han har flere veteranbiler og med denne løsningen får han plass til 3 biler i bredden, eventuelt en båt ved siden av to biler. Mulighetene er mange! Han har valgt en stor og bred port som gjør det enkelt å få inn flere biler i garasjen.

– En annen grunn var at det går vann og avløpsledninger bak garasjen, som ellers ville ha kommet i konflikt med en annen snudd løsning. Jeg mener også det blir mye mer fleksibelt og bedre utnyttet areal, forteller han.

 

Ørjans tips til nye garasjekunder 

Nå som Ørjan har vært gjennom hele garasjeprosessen spurte vi han om han hadde noen tips til nye kunder. Hva bør man tenke på? Ørjan hadde et klart svar: Tenk gjennom behovet, hva skal du bruke garasjen til?

Det viktigste er å sjekke hva du kan bygge på din tomt, hva du har behov for og at det passer inn med annen bygningsmasse på stedet. Med Igland får man også forutsigbarhet og trygghet, da prisen inneholder absolutt alt du trenger til å sette opp garasjen. Det er likevel viktig å tenke igjennom kostnader knyttet til grunnarbeid, betong, elektriker osv. Man burde også tenke gjennom om man vil bygge garasjen selv eller få den bygget. Med ferdige moduler kan man bygge den selv, uten å være tømre, sier Ørjan.

Igland Garasjen tilbyr flere leveringsalternativer ved kjøp av en garasje. Du som kunde velger det som passer best for deg. Velg mellom ferdig montert, element byggesett, prekutt byggesett eller materialpakke.

Ørjan Nagelsen valgte å bygge garasjen selv, selv om han ikke har bygget noe annet enn en lekehytte som barn. Med Igland Garasjen som leverandør fikk han levert alt han trengte.

Les mer om våre leveringsalternativer

Alt gikk som planlagt 

Jeg er fornøyd fordi alt gikk nøyaktig som planlagt og forespeilet, til avtalt pris til tross for koronapandemi og full nedstenging. Prisen inkluderte absolutt alt man trenger, fra vinduer, dør, takstein ned til den minste pappspiker, og det hele levert på tomten med kran. Jeg fikk tegninger til både bygget og grunnarbeidet slik at jeg lett kunne få det til selv. Jeg hadde da fått entreprenør til å grave ut tomten. Å støpe plate og ringmur er lett med så gode tegninger. Det var veldig lett å forstå prosessen hele veien. Det er også uendelig med valgmuligheter jeg ikke fant makan til andre steder, forteller Ørjan.

Bilde: Ørjan Nagelsen, garasjekunde. 

Kontakt Igland Garasjen i dag hvis du vil vite mer om hva vi kan gjøre for å bygge din drømmegarasje.

Send oss en garasjeforespørsel