Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

MURTILPASNING

MURTILPASNING: Dersom du har en bratt tomt og trenger en hel murvegg på den ene siden eller i bakkant, tilpasser vi garasjen etter muren. Det samme gjelder også om du har en skråtomt som krever trapping på en av sidene. Sammen med deg, og eventuelt entreprenør, finner vi nødvendige løsninger som sikrer deg den bruken av garasjen som din tomt krever. Deretter lager vi murtegninger som passer til ønsket løsning og tilpasser garasjen til muren.

Hovedsakelig trenger man murtilpasning hvis man skal bygge garasjen inn i terrenget. Det kan være man har et skrått terreng på tomten, hvor deler av tomten trenger forarbeid for å bygge en garasje der. Noen kunder bygger garasjen tett inn til fjellside, eller en fjellvegg, som det da egner seg å ha en murtilpasning opp mot.

Se montørbilder av murtilpasning til terreng under:

Be om et uforpliktende garasjetilbud her

Murtilpasning på garasjen lages for å støtte opp eksisterende jordmasse man bygger i nærheten av. I tillegg er det anbefalt å unngå kledning helt tett inntil skrått terreng, da det kan dannes fukt og råte på kledningen.

Til selve muren leverer vi med riktig innfesting til garasjeelementene, basert på hvilken type mur du har laget. Hør gjerne med den entreprenøren du har valgt hvilken løsning som passer best på din tomt.