Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Garasje med carport

En garasje med carport (med eller uten bod) er en løsning som velges om man har liten plass til en dobbelgarasje, eller vil unngå å miste utsyn. Carportdelen vil gi et luftigere inntrykk av garasjen.

Se kundebilder og montørbilder av garasjer HER

Carportløsning er en fin måte å dele opp garasjen med en innedel og en utedel. Det er mange som ønsker en carport på grunn av begrensninger i reguleringsplaner eller rett og slett for å få en slankere førsteetasje som ikke begrenser tilkomst eller utsyn bak garasjen.

Du kan få garasje med carport med åpning helt bak eller med bod i bakkant. Se bildegalleri for eksempler mellom åpent helt igjennom garasjen og carport med bod i bakkant. Vi gjør oppmerksom på fotavtrykket vil være likt som ved en vanlig tett garasje.

Carport er ikke begrenset til bil, det er flere av våre kunder som bruker carporten til utestue eller den kan benyttes til lagring av ved og andre ting som har godt av god luftgjennomstrømning, men fortsatt under tak. Med en bod i bakkant kan du få et lunt hjørne i carporten. Der er også kunder som velger carport for å kunne plassere sykler, scootere, gressklippere eller grillen under på våren, sommeren eller på høsten.

Garasjene mer carport kan leveres i de aller fleste lengder og bredder. Det er som regel reguleringsplaner og tomt som setter begrensningene på garasjen. En garasje med carport kan være løsningen for å ikke stjele så mye uteplass. I motsetning til en tradisjonell tett garasje, åpner en carport opp for en helt annen bruk av arealet. Det er kun fantasien som setter grenser for hva en carport kan brukes til. Gi kundeveileder beskjed om dine planer for carporten så skal vi finne løsning som passer ditt behov.

Les om Eiriks tips til de som vurderer carport HER.

Se bilder av ulike løsninger av garasje med carport under:

Send inn en garasjeforespørsel her