Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Garasje i full høyde

Garasje i full høyde

Ragnhild er en av mange som trengte en garasje med plass til både bil og lagring. Da hun kjøpte seg hus fantes det allerede en garasje i tilknytning til huset, men man kan jo bygge en til! Garasjen er en hushovdmodell og har samme stil på taket så den står i stil til huset.

Med den ekstra plassen har de nå flere muligheter til lagring, og har plass til begge bilene når vinteren kommer.

På den nye garasjen er det lagt til ekstra høyde på veggene som gjør at de får et enda større bruksareal. I tillegg til dette er også dobbel høyde på muren, hvilket igjen legger til høyde på garasjen . Ragnhild har selv valgt å sette inn en port med vanlig høyde, men en annen mulighet kunne vært å sette inn en port med ekstra høyde. Dette gir en mulighet til å parkere bilder som er høyere enn normalen, eller parkere en bil med takboks i garasjen.

En av grunnene til at vi valgte å bygge garasjen var fordi tidligere eier allerde hadde søkt og fått godkjent garasjebygget, sier Ragnhild.

Eiendommen er en endetomt og den delen av tomten som garasjen står på var vanskelig å utnytte på grunn av ugunstige vinkler. Ved å bygge en garasje på plassen fikk de både parkering til bilen og et loft som kan brukes til akkurat det de måtte ønske. Her har de satt inn vinduer på begge sider av garasjen som gir mulighet til både lufting og gir masse fint naturlig lys til loftet.

Les mer om hvordan en ny port kan gi garasjen et helt nytt utseende

Trappen opp til andre etasje valgte de å plassere inne i garasjen. Dette fordi de på denne måten kan redusere vedlikehold av trappen.

Ved å plassere trappen inne trenger vi ikke tenke på vedlikehold som for eksempel måking av snø på vinteren, forteller Ragnhild.

Da Ragnhild sendte en forespørsel til Igland Garasjen i september tok det ikke lang tid før de fikk svar og et tilbud på deres nye garasje. Etter ca. en måned var tilbudet signert. I februar sto garasjen ferdig.

På samme tid som garasjen skulle bygges opplevde Ragnhild og samboeren å være utsatt for kraftig uvær hjemme på Sørlandet. Uværet gjorde at blant annet en del av taksteinen på husene fløy av. Etter dette gikk de i dialog med Igland Garasjen om bestilling av sikrere plater til veggene for å forebygge og forsterke disse, dersom dette skulle skje igjen.

Forslaget om å forsterke veggen syntes vi jo var veldig bra, og var veldig fornøyde med dette, forteller en smilende Ragnhild.

Garasjen ble så satt opp og det å sette opp garasjen tok en uke fra materialet var levert. Vipps så hadde Ragnhild en splitter ny garasje med plass til både bil og lagring.

Send oss en forespørsel