Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Gi den gamle garasjen et løft med en ny port

Gi den gamle garasjen et løft med en ny port

Det er som regel mulig å bytte ut den gamle garasjeporten med en ny, og på kjøpet kan du faktisk få litt bedre plass til å kjøre inn bilen.

Mange har en eldre garasje med en port som av ulike grunner er moden for utskifting. Det kan for eksempel dreie seg om porter som er gamle og ikke fungerer spesielt godt, det kan være at porten ikke harmonerer med huset eller det kan være at den er lite funksjonell i daglig bruk. Gamle vippeporter er et typisk eksempel på porter mange opplever som lite funksjonelle da de krever en del plass foran garasjen når de skal åpnes. Da de må vippes utover for å åpnes kan det også være vanskelig å åpne dem dersom det har falt snø.

Uansett hva som gjør at garasjeporten er moden for utskifting, skal du vite at vi i Igland Garasjen kan hjelpe deg. De fleste forbinder oss nok med garasjer som sådan, men vi tilbyr også porter og portåpnere til alle typer garasjer. Du kan gjerne gjøre jobben med å bytte ut porten selv, men vi kan også stille med fagfolk og gjøre jobben dersom du ønsker det.

Hva som kreves for å bytte ut den gamle porten er avhengig av hvordan den gamle garasjen er bygget. Enkelte ganger kan den gamle demonteres og byttes ut med en ny uten særlige tilpasninger på garasjen, men andre ganger krever det litt mer. Da skal du vite at vi tar på oss oppdrag der fronten på garasjen demonteres og bygges om slik at det blir mulig å montere en moderne leddport.

Les mer om garasjeport og pris Bestill ny garasjeport

Ny port og rehabilitering av garasje:

Kunde som har valgt å bytte ut to enkelporter i sin garasje til en bred garasjeport

En annen kunde som har valgt å bygge om garasjeportene sine til en bred port:

Ny port med bredere innkjøring for bilen:

Kan gjøre garasjen mer praktisk å bruke
Når vi foretar ombygginger av en garasje, gjør vi det vi kan for å maksimere innkjøringsbredde- og høyde. Eldre garasjer er som regel bygget for å passe til eldre biler, som i hovedsak er mindre enn mange av bilene vi kjører i dag. Det er særlig innkjøringsbredden som er viktig, og i mange tilfeller klarer vi å øke denne med opp mot 10 cm. når vi bygger om fronten på garasjen. Det høres kanskje ikke så mye ut, men kan ha en god del å si for hvordan det oppleves å kjøre inn og ut av garasjen i det daglige. For å finne ut hva som er mulig på akkurat din garasje må vi først gjennomføre en befaring.

Dersom du i dag har en garasje med to enkelporter, tar vi også på oss ombyggingsjobben som kreves for å kunne montere én stor port i stedet. Dette er absolutt noe å vurdere da en dobbel port gjør det det enklere å kjøre inn og ut, selv om det allerede står en bil parkert i garasjen.

Leverer kvalitet
Hos oss i Igland Garasjen legger vi stor vekt på å levere kvalitet. Vi forhandler isolerte leddporter i stål fra den norske produsenten LOBAS, som har vært på markedet i over 60 år. I tillegg til at garasjeportene holder god kvalitet i seg selv, er det også en stor fordel at du er sikret tilgang til reservedeler i mange år fremover. Skulle noe gå i stykker, kan du med andre ord være sikker på at vi kan skaffe reservedeler som gjør det mulig å gjennomføre reparasjoner. Dette er faktisk ikke tilfellet hos alle leverandører, og er noe som er viktig å vektlegge i et mer langsiktig perspektiv.

Velger du en port fra oss i Igland Garasjen har du også valgfrihet når det gjelder design. Vi leverer alt fra slette porter med struktur til mer tradisjonelle utforminger med speil. Dermed ligger alt til rette for at du kan velge en port som passer best mulig til garasjen og som harmonerer med huset ellers.

Det er dessuten mulig å sette inn ulike typer vinduer i porten, slik at du både får et designelement og litt lys inn i garasjen. Vinduene kan settes inn alle ledd i porten, men av hensyn til fare for skader og påkjenninger anbefaler vi ikke vindu i portens nederste ledd. Som standard leverer vi porter i hvit farge, men du kan spesialbestille i en rekke andre farger.

Bestill en befaring i dag
Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for din garasje, ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss. Våre dyktige fagfolk stiller gjerne på en befaring for å se nærmere på hvilke muligheter som finnes.

Bestill ny garasjeport her