Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Syv grunner til å velge en Igland Garasje

Syv grunner til å velge en Igland Garasje

Vi tilbyr stort utvalg, full fleksibilitet, rask byggetid, høy kompetanse og serviceavtaler

1 – Stort utvalg

Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør og kan skilte med et svært bredt utvalg av garasjemodeller innen både enkel-, dobbel- og rekkegarasjer. Enten du vil ha en moderne garasje med flatt tak eller tradisjonelle variant med saltak og opplett, har vi en modell som passer. Når det gjelder størrelse, spenner våre villagarasjer fra modeller der du egentlig bare har plass til bilen og helt opp til romslige dobbelgarasjer med god plass til to biler og areal til oppbevaring i tillegg.

2 – Du bestemmer hvordan garasjen skal se ut

Selv om standardutvalget er stort og passer for de fleste smaker, er vi opptatt av å bygge akkurat den garasjen du vil ha. For oss er derfor tilpasningsmuligheter etter kundens eget ønske minst like viktig som et bredt standardutvalg. Egentlig kan vi si at alle garasjemodellene som finnes på våre nettsider bare er utgangspunkter for tilpasning etter dine ønsker. Det meste kan nemlig tilpasses:

  • Størrelse, der både lengde og bredde kan utvides i henhold til ønsker
  • Type takstoler og vinkel
  • Høyde på garasjeveggene
  • Kledningstype
  • Taktekking
  • Vinduer og dør
  • Garasjeport

Det vil med andre ord si at du får akkurat den garasjen du ønsker, og kan få den til å matche best mulig med huset eller hytta. På fjellet vil du trolig ha torvtak og grovere kledningsbord, mens en garasje som skal passe til et hvitmalt hus ved sjøen kanskje skal ha teglrøde takstein og en nettere kledning. Begge deler, og mange andre muligheter, finner du hos Igland Garasjen.

Bestill befaring

3 – Rask byggetid

Hos Igland Garasjen produserer vi elementgarasjer. Det vil si at de lages ferdig i form av elementer på fabrikken i Grimstad, før de kjøres ut til byggeplass for montering. Dette forkorter byggetiden vesentlig, samtidig som det reduserer klimapåvirkning under bygging. Det tar som regel ikke mer enn 2 – 4 dager fra montørene starter til vårt monteringsteam er ferdig med å sette opp en villagarasje.

Elementproduksjonen utnytter dessuten materialene på en svært god måte og gjør at det blir minimalt med bearbeiding på byggeplass. Dermed reduserer vi mengden svinn og avfall både på fabrikk og byggeplass.

4 – Vi er garasjeeksperter

Igland Garasjen har vært i drift siden 1963 og vi driver utelukkende med garasjer. Dermed sitter vi på spisskompetanse som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde til å ta gode valg i alle deler av garasjeprosessen. Våre dyktige medarbeidere kan eksempelvis bistå når det gjelder:

  • Spørsmål rundt byggesøknad, hvor stor garasje du har lov til å bygge o.l.
  • Hvilken plassering på tomta som er best
  • Hvilke tilpasninger som er fornuftige å gjøre, både estetisk og byggeteknisk.
Få tilbud på garasje

5 – Unik bistand til borettslag og sameier

Vi har også en egen avdeling som utelukkende driver med rekkegarasjer, altså større garasjeanlegg som bygges i regi av borettslag eller sameier. Slike garasjeprosjekter kan være krevende å gjennomføre, og i mange tilfeller vil ikke et styre ha verken kompetanse eller tid til å følge det opp skikkelig.

I rekkeprosjekter kan Igland Garasjen ta et totalansvar for prosjektering, tegninger, søknadsarbeid, involvering av alle relevante fag som kreves mv. På den måten gir vi en trygghet for at garasjeprosjektet er i de beste hender. Vi kan også ta prosjektlederansvaret, slik at dere ikke trenger å leie inn egen prosjektleder.

Vi kjenner dessuten betydningen av å få ut god informasjon til beboerne i de ulike delene av et rekkeprosjekt. Vi stiller gjerne opp på informasjonsmøter og generalforsamlinger for å avklare spørsmål beboerne måtte ha, og kan i tillegg være sparringspartner for styret i informasjonsarbeidet generelt. Vår erfaring og kompetanse gjør at vi kan hjelpe til med å sile ut hvilken informasjon som er relevant å legge frem for beboerne.

6 – Vi tilbyr serviceavtale for port og portåpner

Hvert år får vi en god del henvendelser knyttet til feil på garasjeporter og portåpnere, og vi ser ofte at problemene kundene har kunne vært unngått dersom nødvendig vedlikehold hadde vært utført.

For å gjøre det enklere for kundene, tilbyr vi derfor serviceavtaler for både villa- og rekkegarasjer. En serviceavtale for villagarasjer koster 1900 i året og innebærer at folk fra vår serviceavdeling kommer hjem til deg én gang i året for å utføre service- og vedlikeholdsoppgaver på port og portåpner. Stort enklere blir det ikke å holde port og portåpner i god stand og dermed forlenge levetiden på garasjen. Klikk her for å lese mer om hva serviceavtalen omfatter.

For serviceavtaler på rekkegarasjer avhenger prisen av antall garasjer og hva slags arbeid som skal gjøres. Her setter vi opp en vedlikeholdsplan for en gitt periode og gjennomfører vedlikeholdsoppgavene i henhold til denne.

7 – Vi har blitt enda sterkere

I januar 2022 ble det kjent at Optimera har overtatt alle aksjer i Igland Garasjen. Våre kunder vil fremdeles forholde seg til de samme garasjeekspertene som før, samtidig som både hovedkontor og fabrikk fremdeles vil ligge i Grimstad. Ved å være på lag med Optimera, som har over 2000 kompetente ansatte og 200 utsalgssteder over hele landet, får vi imidlertid nye muligheter. Tilgangen på kompetanse vil gjøre oss til enda bedre garasjeeksperter, samtidig som et landsdekkende forhandlernettverk vil gjøre det enda enklere å skaffe seg en Igland Garasje. Da Optimera har seks fabrikker vil også kunne dra nytte av hverandres produksjonskapasitet for å komme enda raskere til markedet med produktene våre.

Ta kontakt for en garasjeprat i dag

Tenker du å bygge ny garasje, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig prat om muligheter og løsninger. Vi vil gjerne bruke vår fagkompetanse til å hjelpe deg å ta gode valg i alle deler av prosessen du står foran. Garasjer er vår hverdag og vi vet at ingen garasjeprosjekter er like. Hos oss kan du uansett være trygg på at du får en god løsning og gode råd til akkurat ditt prosjekt fra start til slutt.

Bestill befaring i dag oss eller send inn et tilbudsskjema i dag for å vite mer om hva vi kan tilby.