Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

 

Circle K har hurtigladere på mange av sine stasjoner. Nå satser de også på hjemmeladere, med blant annet ladestasjonen som blir omtalt som «Verdens smarteste ladestasjon» – Easee

Igland Garasjen har mange kunder med elbiler, som gjerne kunne tenke seg en elbillader i garasjen. Vi har derfor inngått et samarbeid med Circle K på deres elbilladere.

Circle K har systemer og et kontaktnett over hele Norge som sørger for sikker og trygg installasjon, samtidig som de ivaretar kundereisen på selve elbilladeren. Denne prosessen går da parallelt med garasjeprosessen for deg som skal bygge ny garasje.

Du vil også kunne avtale med deres el-installatører at de tar resten av el-arbeidet i din garasje, dersom du ønsker det.

Hvilke priser får du som kunde av Igland Garasjen om du ønsker å kjøpe Easee elbillader?

Igland Garasjen sine kunder får alltid de beste prisene hos Circle K. Dersom Circle K har egne kampanjer vil disse bli lagt til tilbudet du får, etter du har fylt ut og sendt inn skjema du finner via linken under.

Klikk her for tilbud på elbillader

Ja. Ladestasjonen kan lade alle elbiler og ladbare hybridbiler. Ladestasjonene leveres med Type 2 ladeuttak. Se også punktet om Type 1 og Type 2 ladekontakt.

Dersom du skal lade en Renault Zoe på 230V IT-nett, kreves en spesiell ladekabel (kan kjøpes hos Renault-forhandlere).

Jordfeilvernets oppgave er å beskytte personer mot støt om man skulle komme i kontakt med en bil under lading med isolasjonsfeil. Alle ladestasjoner fra Circle K blir montert med jordfeilbeskyttelse.

Type 1 og Type 2 er standardiserte kontakter som er utviklet for lading av elbiler.

Type 1 er ofte brukt i japanske biler, mens Type 2 er den mest vanlige kontakten i Norge. Denne brukes på alle europeiske biler og kan levere strøm helt opp til 22kW (om ladekabelen er dimensjonert for dette).

De fleste elbiler i dag blir levert med ladekabel som er tilpasset den europeiske kontakten, Type 2.

Ja. Alle ladestasjoner fra Circle K kan monteres utendørs på vegg eller stolper.

Ladestasjonene fra Circle K leverer opp til 22kW. Dette tilsvarer 110km lading i timen

Det er også andre forhold som kan påvirke ladehastigheten:

  • Hvor mye strøm bilen kan motta
  • Hvor mye strøm du har tilgjengelig
  • Begrensninger på ladekabelen
  • Hvor mye strøm du har på batteriet
  • Sikker lading. Vanlige stikkontakter er ikke egnet for belastningen fra elbiler over lang tid.
  • Raskere lading.
    • En ladestasjon lar deg utnytte bilens kapasitet. Opptil 60% raskere enn Mode 2 (stikkontakt) lading. Med de nye forskriftene er det ikke tillat å lade mer enn 10A på vanlig stikkontakt.
  • Økt verdi for din bolig. Ladestasjonen kan øke boligens verdi og attraktivitet.

Mode 1 er lading med vanlig stikkontakt, uten noen form for kommunikasjon eller sikkerhet. Denne lademetoden brukes normalt ikke på nyere elbiler eller ladbare hybrider

Mode 2 er lading i vanlig stikkontakt med EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment). Denne blir ofte omtalt som «ladekladden». «Ladekladden» ivaretar noen grunnleggende funksjoner for sikkerhet og kommunikasjon

Mode 3 er lading ved bruk av ladestasjon. Dette er den anbefalte måten for å lade elbiler hjemme. Ladestasjonene dekker blant annet de sikkerhetsfunksjonene som man finner i mode 2 ladekabelen og gir deg flere funksjoner. Ladestasjonene gir deg også opp til 60% hurtigere lading. Våre smarte ladeløsninger blir i tillegg også oppdatert med nye funksjoner i fremtiden.

Mode 4 er hurtiglading. Circle K har hurtigladestasjoner på mange av deres stasjoner i Norge. Hurtiglading (50 kW) er opptil 20 ganger raskere enn lading hjemme. Circle K har også et voksende antall 150 kW ladere som kan lade med inntil tre ganger høyere effekt enn 50 KW.

Nei, våre smarte ladestasjoner har innebygd 4G. Vi bruker blant annet 4G til å oppdatere din ladestasjon med nye funksjoner.

Nei, med den smarte ladestasjonen til Circle K fra det norske selskapet Easee kan man enkelt koble på opptil tre ladere på samme sikring. Ladestasjonen er allerede klargjort for dette så om du kjøper deg elbil nummer to i fremtiden kan man enkelt montere en stasjon til.

Montering av ladestasjon må gjøres av en godkjent elektriker. Circle K har avtale med elektrikere over hele landet som gjør jobben for deg på en trygg og sikker måte.

Nei. Circle K har flere valgmuligheter på farger. Dette kan også enkelt byttes senere dersom man ønsker en farge for å matche den nye fargen på huset, garasjen eller bilen!

Circle K har 5 års garanti på sine ladestasjoner

Easee ladestasjonene blir levert uten kabel da de fleste har dette allerede, men om du ikke har fått med dette når du kjøpte din elbil, kan dette enkelt bestilles samtidig som du kjøper ladestasjonen i Circle K webshop.

Har du spørsmål du ikke har fått svar på her?

Kontakt oss på e-post
kontakt@circlekcharge.no

Kontakt kundeservice
22  96 24 00

Få tilbud på elbillader