Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Ekstra lagringsplass på loftet

Garasje med ekstra lagringsplass på loftet

Arne Johnsen har ønsket seg garasje i mange år. Hans nye Igland Garasje har god plass til bilene og ekstra lagringsplass på loftet.

– Jeg valgte Hushovd 620×780 med 36 grader takvinkel siden den passer godt sammen med huset. Med panel og takstein likt huset, ble det veldig fint. Grunnarbeidene ble gjort for flere år siden, så nå var det bare å støpe grunnmur, forteller Johnsen.

Valg av garasjemodell

Garasjen skal brukes til både parkering for to biler, oppbevaring og hobbyverksted. Både størrelsen, bredde og dybde samt loftet var avgjørende for valget.

– Jeg ønsket en garasje med god plass til to biler og med stor port som gjør det enkelt å rygge inn. Samtidig ønsket jeg dybde nok til at det er grei plass bak bilene til lagring, da jeg ikke ønsker noe lagret på sidene av bilene. Siden jeg likevel måte gjøre byggesøknad valgte jeg med ekstra lagringsplass på loftet, sier Arne.

Bilder av ferdig malt garasje:

– Jeg hadde først tegning på en garasje med stor port foran og liten port i bakveggen. Grunnen til dette var at jeg trengte tilgang til tomten, og eneste vei ble igjennom garasjen. Siden byggesøknad tok mye tid, valgte jeg å få sprengt bort fjell slik at det er passering på siden av garasjen. Jeg endte derfor opp på en standard Hushovd 620×780 med 36 grader saltak og innvendig trapp, forteller Arne.

Garasje med loft 

Garasjemodellen Hushovd er garasjen med det høyeste saltaket, som igjen fører til større utnyttelsesgrad på loftet. Modellen kan også leveres med andre takvinkler fra 30-45 grader. Igland Garasjen kan tilpasse garasjen etter dine ønsker og behov. Er du usikker på hvilken garasjemodell du skal velge? Her forklarer vi deg forskjellen på alle garasjemodellene våre.

Les mer om Hushovd Les om hvordan vi kan tilpasse garasjen din

Garasjen til Arne har innvendig trapp og stor lagringsplass på loftet:

Arnes 3 tips til deg som vurderer å kjøpe garasje

Hvis du skal ha en søknadspliktig garasje, så kan det ta tid å få igjennom søknaden. Igland ordner jo med alt underlaget du trenger for søknaden, men det er ofte utfordringer med kapasitet i Plan og Bygg i kommunen, forklarer Arne.

  • Gode opparbeidede grunnforhold.
  • Bruk/snakk med flere fagfolk.
  • Hvis du vil ha helt glatt gulv i garasjen, bruk fagfolk til støping og helikopter glatting.

 

Igland Garasjen som garasjeleverandør

Grunnen til at Arne valgte Igland Garasjen som leverandør var litt tilfeldig. I etterkant er han godt fornøyd med det tilfeldige valget.

– I ettertid ser jeg at det valget var helt riktig for meg. Man får tilbud innen rimelig tid etter forespørsel. Når jeg endelig får bestilt er det god struktur, slik at ikke feil og misforståelser oppstår. Bestilling blir besvart med en leveranseplan. Levering skjer på avtalt tidspunkt med telefon fra transportør, montering skjer på avtalt tid med to effektive montører. Montering på noen dager, samt utførelse og kvalitet er over forventning. Oppfølging etter levering samt rett faktura bidrar til et positivt helhetsinntrykk, forteller Johnsen.

«Igland kan garasje!»

Send oss en garasjeforespørsel