Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Inspirasjon / tips

Hvilken garasjemodell skal du velge?

Hvordan velge garasjemodell

Ønsker du en ny garasje, men er usikker på hvilken modell du skal velge? Her forklarer vi deg forskjellen på alle garasjemodellene våre. Vi kan tilpasse alle modellene etter dine ønsker og behov.

Differansen mellom modellene 

Vi har syv forskjellige garasjemodeller. Det som skiller modellene fra hverandre er hvilken takvinkel de har. En Fjæremodell kjennetegnes ved at den har et saltak på 15 – 29 grader, mens en Justøymodell leveres med takvinkler mellom 3 og 14 grader. I bildegalleriet under finner du mer informasjon om hver garasjemodell.

Trykk deg inn på bildene for å lese informasjonen.

Vi tilpasser garasjen 

Uavhengig av hvilken takvinkel du velger kan vi tilpasse garasjen etter dine ønsker og behov. Vi kan f.eks. tilpasse både størrelse på garasjen, kledning eller garasjeporten.

Les mer om hvordan vi kan tilpasse din garasje her.

TIPS TIL VALG AV GARASJEMODELL

Er du usikker på hvilken modell du skal velge? Her er tre tips til hvordan du kan velge garasjemodellen som passer best for deg.

1. Garasje som passer til huset 

Hvordan ser huset ditt ut? Det er flere som ønsker at garasjen skal gi samme uttrykk som huset. Hvis huset ditt for eksempel har et halvvalmet tak vil Imenes gi samme uttrykk.

2. Hva skal du bruke garasjen til? 

Hvilken modell skal du velge og hvor stor skal garasjen være? Er du usikker kan det være lurt å tenkte gjennom hva den skal brukes til. Hvor mange biler skal stå i garasjen, har du mye utstyr du ønsker å lagre i garasjen eller skal garasjen også brukes som et verksted eller hobbyrom?

3. Oppholdsrom

Skal garasjen også brukes som et oppholdsrom? Da kan du velge en garasje med loft. For å kunne ha loft over garasjen må du velge en modell som har høyt nok tak, som Hushovd eller Imenes.

Se flere tips her Send inn en garasjeforespørsel