Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Vi har garasjen som passer på hytta

Vi har garasjen som passer på hytta

Velger du riktig leverandør blir det enklere å finne en garasje som matcher hytta i stil og utseende.

Med mellom 400 – 500 000 hytter spredt ut over det ganske land, er det liten tvil om at hyttelivet står nordmenn nært. Med koronapandemien som bakteppe, har dessuten hyttemarkedet vært brennhett de par siste årene, og stadig flere velger å investere i sin egen fritidsbolig.

Dagens hytteliv er imidlertid noe ganske annet enn det var for noen tiår siden. I dag er hyttene helt på nivå med vanlige boliger hva standard angår. Normen i dag er at det både skal være innlagt vann, strøm og vinterbrøytet vei helt frem til hytteveggen. Da synes vi også du bør vurdere en garasje som beskytter bilen mot vær og vind, og som kan gi deg oppbevaringsplass for smått og stort både når du er på hytta og når du ikke er der.

Få et tilbud på din hyttegarasje

Velg en garasje som passer til hytta

Når du skal bygge en garasje på hytta, er det viktig å tenke gjennom hvordan den skal harmonere med hytta og omkringliggende bygninger i stil og utseende. Dette er selvsagt også viktig når du bygger garasje hjemme, men en hytte har ofte et litt mer spesielt utseende når det kommer til farge, detaljer og tak/taktekking. Dette gjelder særlig på fjellhytter, der torvtak og mørke fasader blant annet er svært utbredt. Det gjør det gjerne litt mer krevende å finne en garasje som passer.

Velger du en garasje fra Igland Garasjen gjør du imidlertid livet litt lettere for deg selv. Vi har et stort utvalg garasjemodeller, og blant våre modeller finner du både varianter med pult-, valm- og saltak. I tillegg finner du modeller med fremskutt front, kvist/opplett og loft. Vårt store utvalg gjør det rett og slett enklere å finne en garasje som passer.

Det er dessuten verdt å vite at vi tilpasser våre garasjer etter dine behov. Finner du drømmegarasjen blant en av våre standardmodeller er det helt utmerket, men om du ikke gjør det bistår vi gjerne med å gjøre endringer for at den skal bli slik du ønsker. Vi kan for eksempel levere garasjen klargjort for torvtak, slik at du får samme tekking på begge byggene dersom du har torv på selve hytta.

 

Handler ikke om å bygge størst mulig

Når det er snakk om villagarasjer, er det mange som er opptatt av å bygge en så stor garasje som mulig. Da handler det ofte om å få mest mulig plass til både biler, snekkerverksted og diverse oppbevaring. Disse behovene er som regel ikke like fremtredende på hytta. Dessuten er en typisk hytte gjerne mindre enn et typisk hus. For å oppnå harmoni på hyttetunet kan det derfor være smart å tenke i retning av en litt mindre garasje på hytta enn hjemme. Det tar seg ikke nødvendigvis så bra ut å bygge en dobbelgarasje på 50 m2 dersom hytta er 80 m2.

Ønsker du mer fleksibilitet og lagringsplass kan du vurdere en av våre modeller med loft eller mulighet for bod i bakkant. En bod i bakkant av garasjen kan både fungere som oppbevaringsplass for møbler og likende, som snekkerbod og som smørebu om vinteren.

 

Les mer om garasje med bod

Sjekk mulighetene

Vil du vite mer om hvilke muligheter Igland Garasjen kan tilby, bør du sjekke ut våre garasjemodeller. Her kan du filtrere for å finne garasjen du som passer deg best og be om tilbud ved å trykke på knappen «Få tilbud på denne garasjen».

Som for alle andre Igland-garasjer, kan du velge å montere hyttegarasjen selv. Hvis du derimot har lyst til å bruke hytteoppholdene dine til noe annet enn snekring, skal du vite at våre fagfolk kun bruker 2 – 4 dager på jobben. Vi utfører imidlertid ikke grunnarbeider eller støping av plate, så dette må du selv ordne i forkant.