Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Større etterspørsel etter utskiftning av garasjeporter

Nylig utførte vi portmonteringer på en rekkegarasje i Vennesla. Først bygget vi helt nye garasjer, som en forlengelse av den rekkegarasjen som allerede stod der. Deretter fikk vi fikk byttet ut garasjeporter på de 5 eldre garasjerommene.

– Behovet fra kunden var tydelig. De skulle bygge nye garasjer som en forlengelse av rekkegarasjen som allerede stod der, og da ønsket de å få byttet ut porter på eksisterende garasjer for å få en fin rød tråd i hele rekken, sier vår portspesialist Arild Neset.

Arild merker en tydelig økning av tilsvarende forespørsler og oppdrag på å bytte ut eksisterende garasjeporter.

– Noen kunder ønsker simpelthen å få et litt mer moderne preg på garasjen sin og gjør derfor dette ved å for eksempel bytte ut den eldre garasjeporten de har. Andre kunder ønsker for eksempel å bytte ut to enkle garasjeporter til en bred garasjeport, legger Arild til.

Les artikkelen og ser bilder her: Gi den gamle garasjen et løft med en ny port

Har du noen tips til andre som ønsker å bytte garasjeport?

– Jeg anbefaler virkelig kunden og etterspør befaring. I mange tilfeller er det mulig å forlenge levetiden på garasjen ved å gjøre relativt enkle grep. Kanskje man bare trenger å bytte garasjeport, erstatte taktekke eller ved å for eksempel bytte kledning, legger Arild til.

Bestill rehabilitering eller service på din garasje her

Se før og etterbilder av rekkegarasjen som har fått montert nye garasjeporter under: