Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Større etterspørsel etter utskiftning av garasjeporter

Større etterspørsel etter utskiftning av garasjeporter

Nylig utførte vi portmonteringer på en rekkegarasje i Vennesla. Først bygget vi helt nye garasjer, som en forlengelse av den rekkegarasjen som allerede stod der. Deretter fikk vi fikk byttet ut garasjeporter på de 5 eldre garasjerommene.

– Behovet fra kunden var tydelig. De skulle bygge nye garasjer som en forlengelse av rekkegarasjen som allerede stod der, og da ønsket de å få byttet ut porter på eksisterende garasjer for å få en fin rød tråd i hele rekken, sier vår portspesialist Arild Neset.

Arild merker en tydelig økning av tilsvarende forespørsler og oppdrag på å bytte ut eksisterende garasjeporter.

– Noen kunder ønsker simpelthen å få et litt mer moderne preg på garasjen sin og gjør derfor dette ved å for eksempel bytte ut den eldre garasjeporten de har. Andre kunder ønsker for eksempel å bytte ut to enkle garasjeporter til en bred garasjeport, legger Arild til.

Les artikkelen og ser bilder her: Gi den gamle garasjen et løft med en ny port

Har du noen tips til andre som ønsker å bytte garasjeport?

– Jeg anbefaler virkelig kunden og etterspør befaring. I mange tilfeller er det mulig å forlenge levetiden på garasjen ved å gjøre relativt enkle grep. Kanskje man bare trenger å bytte garasjeport, erstatte taktekke eller ved å for eksempel bytte kledning, legger Arild til.

Bestill rehabilitering eller service på din garasje her

Se før og etterbilder av rekkegarasjen som har fått montert nye garasjeporter under: