Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Utradisjonell valg av garasje hos en trygg leverandør

Utradisjonell valg av garasje hos en trygg leverandør

OBS: Alle våre garasjer blir levert som uisolerte råbygg, vi leverer ikke garasjer beregnet til boareal. I våre kundehistorier har kunden på eget ansvar gjort tiltak i etterkant av vår leveranse.

 

Da Øystein Bekkeli skulle velge garasje, ville han ha noe helt annet enn takvinkelen han har på huset. Selv har han saltak fra før, men gikk for funkisgarasjen Kongshavn.

Likte å bla seg igjennom katalogen
– Katalogen deres på garasjer.no var veldig grei og oversiktlig å bla seg igjennom. Og det var også der Kongshavnmodellen stakk seg ut litt for meg. Jeg ønsket å velge noe annet enn det tradisjonelle, sier Øystein.

Garasjedrømmen for Øystein har eksistert lenge. Flere naboer og venner av Øystein på Rjukan har også fått Igland Garasje de senere årene, og har vært veldig fornøyde med handelen. Det har også vært medvirkende til at han landet på Igland Garasjen som leverandør.

Garasjen gir en god romfølelse
– Plasseringen på garasjen gir naturlige begrensninger på størrelsen, men heldigvis har jeg såpass gode naboer at jeg fikk lov til å trekke meg ganske nærme nabogrensene. Det er fint med gode naboer, ler Øystein. Derfor var størrelsen på garasjen bestemt før han valgte hva slags modell han ønsket å gå for.

I etterkant har Øystein lagt innvendig tak på deler av garasjerommet, for å bruke det som lagringsplass. Så i største delen av garasjen, kan han se helt opp til taket.

– På hytta har jeg det også høyt under taket, og jeg liker den romfølelsen det gir. Dette ønsket jeg å gjenskape i garasjen min, sier Bekkeli.

Handelen av garasjen var perfekt
– Det var perfekt fra jeg tok kontakt og fikk tilbudet. Den oppfølgingen jeg fikk underveis gjorde at jeg ikke var i det minste tvil om at jeg hadde valgt riktig. Garasjeselgeren hadde jeg en veldig fin dialog med, i tillegg fikk jeg god og tett oppfølging videre i prosessen av kjøpet av min garasje. Alt var så ryddig og greit, og rett etter ringmursskjema var på plass, gikk det slag i slag, sier Øystein.

– Også må jeg si jeg er virkelig imponert over monteringen av garasjen. Det gikk overraskende fort! Jeg ser at dere annonserer at dere bruker opp til tre dager, men hos meg var alt helt ferdig på en dag. Tenk å ha en garasje satt opp på 10 effektive timer? Jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig. Det var så deilig det. Nei, jeg er imponert, sier Øystein.

Det er viktig å velge en trygg leverandør
– Jeg vil absolutt anbefale Igland Garasjen som leverandør. Den kundebehandlingen jeg har fått, var plettfri. Den videre imøtekommelsen jeg fikk hos dere, har gjort meg veldig trygg i valget mitt. De stadig påminnelsene om hva som måtte være klart før garasjen ble levert, hadde jeg absolutt bruk for og stor nytte av, sier Øystein.

Ville du gjort noe annerledes?

– Ville jeg det? Nå må jeg tenke. Jeg kan ikke se nå at det er noe jeg ville gjort annerledes. Alt gikk som hånd i hanske. Jeg vurderte lenge å bygge settet sammen selv, men det er jeg veldig glad for at jeg lot være. Det er så deilig at garasjen nå står helt ferdig på tomten her, og at jeg slapp å bruke tid på å få inn andre til å hjelpe. Det hadde endt opp med en lang prosess fra garasjen ble levert, til den hadde stått helt ferdig, sier den fornøyde nye garasjeeieren.