Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

En ferdiggarasje passer for deg som ønsker å slippe å gjøre noe selv. Våre dyktige montører kommer og monterer garasjen etter at den er levert på byggeplass.

Visste du at de jobber veldig raskt? Du har kanskje ikke tenkt på det, men for mange betyr det noe hvor lenge tomten er en byggeplass. Spesielt om du har en liten tomt. Mange av våre kunder har fortalt oss i etterkant at de satt stor pris på at selve byggingen gikk så raskt, og at de kunne ta i bruk garasjen allerede noen dager etter montørene begynte monteringsjobben.

Ferdiggarasje eller byggesett?

På en ferdiggarasje har du ikke behov for å ha noe snekkererfaring selv dersom du ikke har planer om å innrede den, eller gjøre andre tiltak i etterkant. Våre montører bygger veldig mange garasjer i løpet av et år og har dermed stor kompetanse på dette område. Det gir deg en ekstra trygghet. Dersom du kjøper et byggesett, enten som ferdige elementer eller som prekutt, krever det mer kompetanse, og ikke minst, mer tid.

Du som kunde er ansvarlig for at alt i forbindelse med en eventuell byggesøknad er i ordren. Såle og ringmur må være ferdig før du bestiller levering/produksjon av garasjen. Vi har en liste over entreprenører som har gjort jobber for andre kunder. Bruk den om du trenger hjelp til å finne noen som tilbyr dette i ditt område.

Vi monterer i hele Norge utenom Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark.