Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Pågående prosjekter

Rekkeprosjekt på 208 garasjerom

Rekkeprosjekt på 208 garasjerom

Munkebekken og Ellingsrudjordet er to garasjeprosjekter som utføres parallelt. Prosjektene «kjøres» som et prosjekt selv om det er 100% adskilt med egne kontrakter. Munkebekken borettslag skal ha 142 garasjerom og Ellingsrudjordet skal ha 66 garasjerom.

Prosjektet inneholder totalt 24 garasjebygg fordelt på 6 delområder. Igland Garasjen er totalentreprenør og har derfor med seg underentreprenører på grunn- og betongarbeider, garasjemontering, elektroinstallasjon og malingsarbeider. Kunden har valgt å få garasjene ferdig malt, noe mange kunder nå foretrekker.

Kjørearealer og internveier skal skiftes og reasfalteres. Det skal også etableres ny overvannshåndtering med nye kummer på områdene. 

De nye garasjebyggene får bredere innkjøring enn de som stod der tidligere, og i alle garasjerommene monteres det et loftsrom som er veldig praktisk og gir ekstra lagringsplass. 

Garasjebyggene er plassert på best mulig måte på de tilgjengelige områdene, samt tilpasset terreng.

 

Status på prosjektet per september

Rekkeprosjektet på Ellingsrudjordet er nå ferdigstilt.

– Når det kommer til Munkebekken blir internveier masseutskiftet og det asfalteres på området. Trafo blir skiftet og ladebokser er snart koblet opp, sier prosjektleder Rune Løvendahl.

Bilder tatt i september 

Bilder tatt i august

Bilder tatt i juli

Bilder tatt i juni

Bilder tatt i mai

Bilder tatt i april

Bilder tatt i februar – med oversikt over prosjektets områder:

Les mer om rekkegarasje

Bilder tatt i januar:

Rekkegarasje med ladebokser

Det monteres ladeboks i hvert garasjerom, som gjør at strømbehovet øker. Våre elektrikere har tett dialog med nettselskapet for å tilrettelegge garasjeeiernes behov med tanke på justering av strømkapasiteten. 

Igland Garasjen leverer både enkle og doble garasjebygg til dette prosjektet for å imøtekomme kundenes parkeringsbehov. 

– Kombinasjonen av enkle og doble garasjebygg gjør at vi i større grad klarer å utnytte garasjeområdene vi bygger på, sier Rune som er vår prosjektleder på dette prosjektet. 

Rune Løvendahl er Igland Garasjens prosjektleder.

Komplett brannprosjektering er utført, og der det er nødvendig leveres garasjene med en branncellebegrensende vegg på hver tredje skillevegg. Dette er en vegg som går fra gulvet og helt opp til taket. 

– Garasjebyggets plassering utgjør om vi må tenke på brannsikring. De garasjerommene som er plassert innenfor det vi på fagspråket kaller “flammesonen”, som er nærmere enn åtte meter fra bolig, må brannsikres på overnevnt måte, legger Rune til. 

Steder der garasjen blir plassert inn i terrenget, tilpasses muren etter terreng. I dette prosjektet leveres bakveggen med vedlikeholdsfrie fasadeplater. Ikke bare er det en solid fibersementplate, men er også utrolig praktisk for kunde med tanke på vedlikehold frem i tid.

 

 

Har du noen spørsmål om rekkegarasje?

Ta kontakt med Trond Sveberg eller Reidar Dovland.

Send mail til Trond Sveberg Send mail til Reidar Dovland