Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Inspirasjon / tips

Kristin og Terjei sine beste tilvalgstips

Kristin og Terjei sine 6 beste tilvalgstips

Kristin er nyansatt hos oss i Igland Garasjen, mens Terjei har jobbet her i flere tiår. Likevel er de ganske samstemte på hva slags tilvalg de vil anbefale kundene når de skal investere i en garasje.

– Mange kunder legger selv inn tilvalg når de sender inn garasjeforespørsel. Da går det som regel i innredning eller Epoxy. I disse tilfellene går kunden og jeg gjennom dette sammen før jeg sender ut selve tilbudet. Når jeg sender ut tilbudet er det alltid diverse tilvalg jeg foreslår til kunden, forteller kundeveileder Kristin Mathiesen.

Terjei som også er kundeveileder hos Igland Garasjen er enig med Kristin.

– Punkt nr.1 og 2 anbefaler jeg alltid til kundene mine. De andre punktene er «nice to have» og legges ved hvis kunden ønsker det. Det viktigste er jo at kundene velger tilvalg som passer best for seg og sitt bruk av garasjen, sier Terjei Kløvfjell.

Kristin Mathiesen og Terjei Kløvfjell.

 

1. Snøfangere

– Snøfangere anbefaler jeg alle kundene våre å kjøpe til garasjen. De benyttes for å hindre snøras fra taket. Det er huseier som er ansvarlig for å sikre at snø og is ikke faller ned og kan skade mennesker eller eiendommen, så dette produktet bør man absolutt skaffe seg. Dette informerer vi kunden om når vi sender ut tilbud, sier Kristin.

Les mer om snøfangere her

2. Vannbordbeslag

– Det mange som har vannbordbeslag på huset sitt og da er det ofte ønskelig å ha det på garasjen også. Dette er et ferdig tilpasset beslag som beskytter vannbord og hindrer vann i konstruksjonen, sier Terjei.

– I tillegg får det garasjen til å se litt ekstra fin ut, legger Kristin til.

Se våre vannbordbeslag her

3. Lyslist

Et annet tilvalg som gjør at garasjen ser ekstra fin ut er lyslisten. Det er flere kunder som ønsker å legge til dette, og det skjønner jeg. Lyslisten vil lyse opp porten og gjør helt klart helhetsinntrykket bedre, sier Terjei.

Se produkt her

4. MyQ

– Mobilen har man jo stort sett med seg og derfor vil jeg anbefale MyQ. Da laster man ned en app, så får man mulighet til å styre garasjeporten via mobilen sin. Dette tilvalget er ikke nødvendig, men utrolig kjekt å ha. Spesielt hvis du kommer på at du glemte å lukke garasjeporten i det du går inn døra på jobben, smiler Kristin.

– MyQ er nok for de som er mer teknisk interesserte. Det er også tilrettelagt for dette i enkelte bilmerker, legger Terjei til.

Se MyQ her

5.Frikoblingslås

– Hva hvis det oppstår et nødstilfelle? Jo, da angrer man ikke på at man er forberedt. Frikoblingslåsen er til bruk i nødstilfeller og gjør slik at du har tilgang til garasjen din uten strøm. Dersom du ikke har dør inn i garasjen eller en dør som går inn i en lukket bod må du ha frikoblingslås, forteller Kristin.

Les mer om frikoblingslås her

6. Kodetastatur

– Kodetastatur er veldig lurt å ha og dette er noe jeg anbefaler alle kundene mine. Spesielt hvis man er mange i familien, da er det nok mange som skal inn og ut av garasjen med sykler og andre ting, sier Kristin.

– Et kodetastatur gir deg mulighet til å åpne porten ved hjelp av en 4-sifret kode. Man kan jo også være uheldig å miste portåpneren og da kommer kodetastaturet godt med, sier Terjei.

 

Se produkt her: Kodetastatur

– Jeg har et siste tips, skyter Terjei inn.

Trapper! Dette er ikke med i selve tilbudet, så det pleier jeg å nevne for kunden. Selv om noen kunder ønsker å fikse trapper selv kan det være greit med litt informasjon om hva vi kan tilby. Det du skal være klar over, er at en utvendig trapp øker den totale m² til garasjen med ca. 3,3 m², forklarer kundeveilederen.

Les mer om utvendig trapp her Se oversikt over flere tilvalg her