Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Det gikk fort å bygge garasjen!

OBS: Alle våre garasjer blir levert som uisolerte råbygg, vi leverer ikke garasjer beregnet til boareal. I våre kundehistorier har kunden på eget ansvar gjort tiltak i etterkant av vår leveranse.

 

Det gikk fort å bygge garasjen!

Klokka viser 07.15. Plattingen ligger bar med materialer ved siden av. Snekkerlaget på tre mann fra Skjeberg snekkerservice er klare til dagens arbeid. En ny garasje monteres, en Igland Garasje skal stå ferdig til eieren kommer tilbake fra jobb klokka 16.00 samme dag.

Alt gikk som planlagt

Det gikk etter planen alt sammen. Vi startet på morgenen, og fortalte eier at vi ville være ferdig om ettermiddagen. Det har vi holdt. Det blir noen garasjer å sette opp for oss gjennom året, og vi har etter hvert fått en lang erfaring i å gjøre nettopp det for Igland Garasjen. I morgen bærer det til et nytt sted og en ny montering.

En sjekk klokka 15.15 viste at det bare gjenstod litt programmering med garasjedørene. Et kvarter senere var jobben gjort. De entusiastiske snekkerne fra Skjeberg snekkerservice kunne bokføre enda et oppdrag. En ny Igland Garasje var på plass. Her var platting og murerarbeid i orden, og da bruker vi ikke lange tiden før de første enhetene er på plass. Garasjen her er på rundt 36 kvadratmeter. Mange setter opp garasjer på 49 kvadratmeter, og de bruker vi to-tre dager på, forteller snekker Tommy Andersen.

Monteringstiden varierer

Montørkoordinator i Igland Garasjen, Wilhelm Mikkelsen, forteller at tiden som går med på montering av en garasje varierer. – Det baserer seg på garasjestørrelse og type, antall personer i montørlaget og om det er andre elementer som påvirker arbeidet. For eksempel kan det være dårlig fremkommelighet på noen av sidene, årstiden spiller inn i forhold til lys og føre, og dersom det er kvist eller opplett på garasjen, medfører dette også lenger monteringstid.

Overrasket over hvor fort garasjen stod ferdig

Eier av garasjen, Daniel  Dahle, fikk seg en overraskelse da han kom hjem fra jobb denne onsdagen i april. Ingen jobb gjort om morgenen, alt ferdig og ny garasje klokka 16.00 på ettermiddagen.
-Da jeg ringte første gangen, sa snekkerne at de ga seg sånn rundt tre om ettermiddagen. Da spurte jeg om de kom tilbake dagen etter, men fikk beskjed om at jobben skulle være ferdig på en dag. Jeg var litt skeptisk, men er kjempefornøyd med det ferdige resultatet. Jobben er solid utført og det hele ser robust og bra ut, sier Daniel Dahle.

 

-Da jeg planla å sette opp en garasje sjekket jeg priser og muligheter. Igland Garasjen var rimeligst, og det som fasinerte meg var at jeg kunne legge på og trekke fra hva garasjen skulle inneholde av dører, vinduer og porter gjennom et eget skjema. Synes jeg kom veldig godt ut av det, og alle henvendelser har blitt møtt med seriøsitet. Uansett var jeg innstilt på å sette bort jobben med garasjen, for å bli ferdig raskt. Synes ikke prisene var avskrekkende i hele tatt. Jeg tror dette er en god investering, sier Daniel Dahle.