Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter Inspirasjon / tips

Vi hjelper deg med søknadsprosessen

Har du stoppet litt opp i søknadsprosessen? Vi hjelper deg videre!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Søknadsskjema

Er du usikker på veien videre? Søknadsprosessen kan være litt vanskelig å forstå hvis du ikke har vært borti den før. Morten Johansen jobber med byggesøknader hos Igland Garasjen. Hvis du er usikker på prosessen kan han være til god hjelp.

 – Hvis man ønsker å søke selv, er det fort gjort å stoppe litt opp ved søknadsskjemaet. Da kan jeg hjelpe kundene med riktig utfylling av skjema, forteller Morten Johansen. 

 

Situasjonskart og dispensasjonssøknader

Noe annet vi kan hjelpe til med er bestilling av situasjonskart for eiendommen og inntegning av garasjen på situasjonskartet.

– Kundene lurer ofte på dette med inntegning av garasje på situasjonskart. De fleste har ikke et tegneprogram å utføre dette i. Vi hjelper til med inntegning av garasjen med blant annet målsetting til bygninger-nabobygninger og midten av nærliggende veier, sier Johansen.

I tillegg kan vi hjelpe til med dispensasjonssøknader der det er krav om det. Her stiller lovverket krav til hvordan det gjøres.

 

Tips til deg som skal gjennom en søknadsprosess

– Et viktig tips er å gå inn på kommunen sin veileder for å søke om garasje eller ikke. Det finnes også en veileder på dibk.no. Følger man denne vil man få mange svar på hva man trenger å vite. Det er selvfølgelig viktig å vite reguleringsbestemmelser og utnyttelsesgraden for egen eiendom, forteller Johansen. 

 

Ta kontakt

Ta kontakt og få en halvtime gratis konsultasjon vedrørende videre søknadsprosess,
for å avklare om du kan gjennomføre søknadsprosessen selv eller om du trenger bistand for gjennomførelse.

Vår byggesøker Morten Johansen er klar for å hjelpe deg!

Ta kontakt med Morten her