Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Inspirasjon / tips

Vedlikeholdstips fra våre garasjeportspesialister

Vedlikeholdstips fra våre spesialister på garasjeport

Det finnes mange gode tips til hvordan man skal ta vare på garasjeporten sin. Men hvilke tips mener våre portspesialister er de viktigste tipsene?

– Sjekk garasjeport og portåpner to ganger i året. Væromslag og ujevne temperaturer kan påvirke både garasjeport og portåpneren sin funksjon. Jeg prøver å få våre kunder til å huske dette når de likevel skal skifte dekk på bilen. Det er jo en grei huskeregel, sier Dag Arne Kristiansen som har jobbet med garasjer og garasjeporter i over 30 år.

– Jeg pleier å henvise våre kunder til vår vedlikeholdsguide når de spør, sier Dag Arne.

– Gjennomfør jevnlig smøring av fjærer og andre bevegelige deler på garasjeporten. Gjenta dette hver vår og høst. Da vil du som kunde få en bedre opplevelse av portens funksjon, over lengre tid, legger Arild Neset til. Arild har også lang erfaring med garasjer og garasjeporter hos Igland Garasjen. Han har over 40 års erfaring i garasjebransjen.

Les vår vedlikeholdsguide her: FDV Vedlikeholdsguide

– Om det er slik at kunden ikke føler seg komfortabel med å ta vedlikeholdet av garasjeporten selv, anbefaler jeg at man bestiller noen til å utføre en service. Det gjør at garasjeporten holder mye lengre og man reduserer utfordringer med garasjeport og portåpner betraktelig. Og vi har mange dyktige servicefolk som kan utføre en service på kundens garasjeport, sier Dag Arne.

Serviceforespørsel

– Ta vare på investeringen du har gjort ved kjøp av garasje, ved og jevnlig gjennomføre service av port/portåpner. En service på din garasje kan sammenlignes med viktigheten av service på bilen. Du gjennomfører service på bilen for å holde bilen i god stand. Det samme kan sies om garasjeporten. Det er viktig med en service for stramming av fjærer, justere portens balanse med vaiere og justering av trinsehjul, blant annet, sier Arild Neset.

Ønsker du heller en serviceavtale hos oss?

Bestill serviceavtale her