Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Trengte bod til å lagre verktøy

Trengte bod til å lagre verktøy

OBS: Alle våre garasjer blir levert som uisolerte råbygg, vi leverer ikke garasjer beregnet til boareal. I våre kundehistorier har kunden på eget ansvar gjort tiltak i etterkant av vår leveranse.

 

Bengt Herning har kjøpt en verktøybod på 3 ganger 4 meter hos Igland Garasjen. Boden skal stå på Bengt sin hytte.

– Jeg har akkurat flytta fra hus og inn i leilighet, så nå samler jeg alt jeg har på hytta. En gammel håndverker trenger plass til gammelt verktøy. Og en plass må det lagres, sier Herning med et smil.

En sjelden problemfri leveranse
– Prosessen ved kjøp av bod gikk helt strålende. Alt fra jeg forspurte om et pristilbud, bestilte og helt frem til boden var på plass. Dette var en sjelden problemfri leveranse til å være i byggebransjen. Jeg har selv jobbet med og i næringen i alle år, og dette var helt perfekt. Alt var på stell og alt var helt perfekt. Jeg hadde ingen uforutsette hendelser. Alt var bare greit, sier den nye bodeieren.

Hvorfor valgte du Igland Garasjen som leverandør?

– Jeg sendte prisforespørsel til tre ulike leverandører. Men tilbudet jeg fikk av dere så veldig ryddig ut, også slapp jeg å mase om respons. Det er jo plusstegn helt fra første kontakt. Allerede da virket som erfarne folk, og det var de jeg snakket med hele veien. Jeg er godt fornøyd med handelen, og har ingen problem med å videreformidle at jeg hadde en god erfaring med Igland Garasjen, sier Bengt.