Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter Inspirasjon / tips

Slik går du frem ved bestilling av garasje

Slik går du frem ved bestilling av garasje

Du har bestemt deg for at du skal ha garasje. Men siden du ikke har bestilt garasje før, kan det være lurt å vite litt om fremgangsmåten. Her kommer noen punkter i kronologisk rekkefølge:
  1. Du bør alltid starte med å sjekke med din kommune om hvilke muligheter og eventuelle begrensninger som ligger i reguleringsplanen på din tomt.
    Les mer om hvilke muligheter du har her

 

  1. Legg inn en tilbudsforespørsel i tilbudskalkulatoren vår, med ønskede mål og tilvalg.
Legg inn forespørsel på garasje her

3. Ta en dialog med kundeveileder, slik at du kan få avklart det du ønsker deg til garasjen. Heldigvis har vår kundeveileder gjort dette såpass mange ganger, at vedkommende stiller deg kontrollspørsmål for å kartlegge om man har husket alt i tilbudsforespørselen. På bakgrunn av den avklaringssamtalen får du da tilsendt et tilbud.

4. Inngå avtale: Deretter inngår du avtale med oss med forbehold om at du får byggetillatelse.

5. Så må du undersøke om du må søke til kommunen. Det kan du lese om her. Det kan være du må søke om dispensasjon eller enkeltsøknad. Etter du har sendt inn søknaden, må du vente på svar.
Les mer om søknadsprosessen her

6. Innhent priser fra entreprenører. Vi kan levere garasjen til deg og sette den opp, men grunnarbeidet til garasjen, må du få en ekstern entreprenør til å gjennomføre. Samtidig som du venter på svar på din søknad, anbefaler vi at du innhenter priser fra ulike entreprenører som kan utføre grunnarbeid på din tomt.

7. a) Bestilling av produksjon og levering av byggesett og prekutt kan du bestille produksjon av garasjen din når som helst når du har fått innvilget søknad fra kommunen.

b) Bestilling av produksjon og levering av ferdig montert garasje, må såle og ringmur være ferdig i henhold til tegninger, før du bestiller produksjon av garasjen. Når det er utført fremviser du bilder av ferdig såle og ringmur.

Les mer om leveringsmuligheter her

Så er det bare å vente på garasjen da 😊

 

Ved spørsmål eller behov for å diskutere garasjeløsninger, ta kontakt på 37 25 70 70 eller send mail til garasjer@igland.no