Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Få tilbud på garasje

Oppgradér din garasje

Under finner du forskjellige løsninger til hvordan du kan oppgradere din nåværende garasje. Hvis du trykker på bildene, linker dette videre til steder du kan kjøpe de produktene vi presenterer her.

Er du på jakt etter tilleggsutstyr eller reservedeler til port eller portåpner, finner du det i nettbutikken vår, www.igarasjen.no

Garasjeinnredninger

En garasjeinnredning kan være fin å ha i garasjen for å holde orden og er også en fin arbeidsbenk.

Den norskproduserte innredningen er sammensatt av fire skap i størrelse 600x450x800mm, en skuffeseksjon med to skuffer i størrelsen 600x450x800, to overskap i størrelse 600x450x400 og en benkplate med sort foliering på endene av platen – i størrelse 180x480x16mm.

Skrogene leveres ferdig sammensatt og man behøver kun å sette på fronter og benkeplate. Garasjeinnredning med ferdig sammensatte skrog i fargen arktisk grå med benkplate, overskap, skap og en skuffeseksjon. Skuffene tåler en vekt på 30kg per skuff. Garasjeinnredningen er produsert av fuktbestandig spon, melaminbelagt på alle sider, beregnet for å stå i fuktig miljø/våtrom.

Innredningen: 4 skap i størrelse 600x450x800mm 1 skuffeseksjon i størrelsen 600x450x800 2 overskap i størrelse 600x450x400 1 benkplate i størrelse 180x480x16mm. Denne innredningen skrus fast direkte i vegg/stenderverk. På den måten får du løftet den opp fra bakken, noe som forenkler rengjøring under og du lager avstand til eventuell fukt på gulv.

Bestill garasjeinnredningen direkte her!

Swedol garasjeinnredning med helsveisede skap som enkelt monteres sammen til en stabil modul. Praktisk oppbevaring og oppheng av ditt verktøy og tilbehør i garasjen. Modulen inneholder 1 høyskap med 5 hylleplan, 1 halvskap med 1 hylleplan, 1 skuffeseksjon med 7 skuffer, 3 overskap, 3 perforerte verktøystavler og 1 benkeplate i MDF. Hvert sett leveres med samme lås og 2 nøkler Skuffeseksjonen har kulelagrede skuffer som tåler 35 KG. Hver skuff kan oppbevare 3 foaminnsatser med verktøysett fra AmPro. Verktøystavlene er kompatible med WFI»s sortiment av verktøyskroker og tilbehør. Leveres uten verktøy.

Innhold og dimensjoner:

  • 1 stk høyskap: 1950 x 600 x 500 mm
  • 1 stk skuffeseksjon med 7 skuffer: 895 x 680 x 500 mm
  • 1 stk halvskap: 895 x 680 x 500 mm
  • 3 stk overskap: 338 x 680 x 500 mm
  • 3 stk verktøystavler: 676 + 680 mm
  • 1 stk MDF benkeplate: 2040 x 500 x 38 mm
  • 4 stk stolper/stender

Høyde arbeidsbenk: 933 mm.
Dimensjon total: 1950 x 2640 x 500 mm

Bestill innredningen direkte her: Garasjeinnredning i stål

Norskprodusert garasjeinnredning
Garasjeinnredning i stål

SolarVenti og lyslist til garasjen

SolarVentien er en super løsning hvis man ønsker å redusere fukt i garasjen. LED-lyslisten ligger skjult over porten og gir en stemningsfull belysning av porten din. LED-lyslisten finnes i størrelser tilpasset våre portbredder.

Ved hjelp av SolarVentien kan fuktig luft presses ut av garasjen. Luftsolfangeren varmer opp luften før den blåses inn i garasjen, slik at garasjen og garasjens innhold tørker og fuktigheten forsvinner ut gjennom garasjens ventiler.

– SolarVenti leverer oppvarmet, filtrert og ren luft som blåses inn i din garasje
– Tørker og rehabiliterer bygg/garasjer for fuktighet
– Bidrar til et tørt og varmere inneklima som kan forkorte ladetid for EL-kjøretøy
– Anbefales å stå på solsiden av garasjen for best effekt

SolarVenti SV7G er beregnet til rom på opp til 40 m². SV7G leveres med komplett tilbehør til veggmontering.
Takmonteringssett kan kjøpes som tillegg.

Størrelse: 102 cm, x 70 cm x 5,5 cm

– Kan monteres både loddrett og vannrett
– Panelets filter er vedlikeholdsfritt
– Enheten krever strømtilførsel
– Svært lave driftskostnader, ca kr. 15 årlig i strømutgifter

SolarVentien leveres med SControl styring som kan stilles inn etter temperatur, fuktighetsnivå og tid. Den leveres også med egne forhåndsinnstillinger for garasje.
Styringen krever tilslutning til en luftsol-fanger og luftfangerens temperaturføler.

Bestill SolarVenti SV7G her.

Lyslisten monteres enkelt på undersiden av karmen over porten.

Det er ikke krav til å benytte elektriker for tilkobling, da listen leveres
ferdig med koblet ledning på ca. 3 m og en stikkontakt som du enkelt
setter i et støpsel.

Du kan kutte lyslisten til ønsket størrelse dersom en av våre mål ikke passer. Led lyslisten kan kappes i begge ender, det for å sentrere lyset i åpningen, husk bare å sette på plass plast-dekselet som står i enden etter at lisen er kappet.

SolarVentien er en super løsning hvis man ønsker å redusere fukt i garasjen.
Lyslist med spotter

Epoxy og tetningslisten Weatherstop

Epoxymaling gir deg en stilig og slitesterk overflate på garasjegulvet. I tillegg vil epoxy gjøre det enklere å holde gulvet rent. Malingen får du i ulike varianter og farger. Weatherstoplisten er genial når været herjer ute, da den tetter mellomrommet mellom port og gulv enda bedre.

Epoxy sørger for permanent tetting av lekkasjer i mur og betong, samt riktig forbehandling for å forhindre fremtidige fuktskader. Den er meget slitesterk og motstandsdyktig mot veisalt, olje etc. Epoxy gir også et flott utseende på ditt betong gulv.

Denne pakken inneholder alt du trenger, for å legge dette selv. Man må bare huske å skrive inn ønsket farge på Epoxy i kommentarfeltet ved bestilling. Bestill Epoxygulv og tilbehør her:

Vår populære gummiprofil som gir bedre tetting mellom gulvet og den nederste gummilisten på garasjeporten.

Denne listen hindrer vann i og komme inn på garasjegulvet. Gummilisten limes på gulvet med egnet lim. Vi anbefaler å bruke konstruksjonslim PL400.

Topppunktet 13mm.

Dybde 78mm.

Høyeste kant inn i garasjen.

Bestill weatherstoplisten her!

Epoxy til garasjegulvet
Tetningslisten Weatherstop