Få tilbud på garasje

Oppgradér din garasje

Under finner du forskjellige løsninger til hvordan du kan oppgradere din nåværende garasje. Hvis du trykker på bildene, linker dette videre til steder du kan kjøpe de produktene vi presenterer her.

Garasjeinnredning og SolarVenti

En garasjeinnredning kan være fin å ha i garasjen for å holde orden og er også en fin arbeidsbenk. SolarVentien er en super løsning hvis man ønsker å redusere fukt i garasjen.

Den norskproduserte innredningen er sammensatt av fire skap i størrelse 600x450x800mm, en skuffeseksjon med to skuffer i størrelsen 600x450x800, to overskap i størrelse 600x450x400 og en benkplate med sort foliering på endene av platen – i størrelse 180x480x16mm.

Skrogene leveres ferdig sammensatt og man behøver kun å sette på fronter og benkeplate. Garasjeinnredning med ferdig sammensatte skrog i fargen arktisk grå med benkplate, overskap, skap og en skuffeseksjon. Skuffene tåler en vekt på 30kg per skuff. Garasjeinnredningen er produsert av fuktbestandig spon, melaminbelagt på alle sider, beregnet for å stå i fuktig miljø/våtrom.

Innredningen: 4 skap i størrelse 600x450x800mm 1 skuffeseksjon i størrelsen 600x450x800 2 overskap i størrelse 600x450x400 1 benkplate i størrelse 180x480x16mm. Denne innredningen skrus fast direkte i vegg/stenderverk. På den måten får du løftet den opp fra bakken, noe som forenkler rengjøring under og du lager avstand til eventuell fukt på gulv.

Bestill garasjeinnredningen direkte her!

Ved hjelp av SolarVentien kan fuktig luft presses ut av garasjen. Luftsolfangeren varmer opp luften før den blåses inn i garasjen, slik at garasjen og garasjens innhold tørker og fuktigheten forsvinner ut gjennom garasjens ventiler.

– SolarVenti leverer oppvarmet, filtrert og ren luft som blåses inn i din garasje
– Tørker og rehabiliterer bygg/garasjer for fuktighet
– Bidrar til et tørt og varmere inneklima som kan forkorte ladetid for EL-kjøretøy
– Anbefales å stå på solsiden av garasjen for best effekt

SolarVenti SV7G er beregnet til rom på opp til 40 m². SV7G leveres med komplett tilbehør til veggmontering.
Takmonteringssett kan kjøpes som tillegg.

Størrelse: 102 cm, x 70 cm x 5,5 cm

– Kan monteres både loddrett og vannrett
– Panelets filter er vedlikeholdsfritt
– Enheten krever strømtilførsel
– Svært lave driftskostnader, ca kr. 15 årlig i strømutgifter

SolarVentien leveres med SControl styring som kan stilles inn etter temperatur, fuktighetsnivå og tid. Den leveres også med egne forhåndsinnstillinger for garasje.
Styringen krever tilslutning til en luftsol-fanger og luftfangerens temperaturføler.

Bestill SolarVenti SV7G her.

Norskprodusert garasjeinnredning
SolarVenti som reduserer fukt

Lyslist og epoxygulv til garasjen

LED-lyslisten ligger skjult over porten og gir en stemningsfull belysning av porten din. LED-lyslisten finnes i størrelser tilpasset våre portbredder. Epoxymaling gir deg en stilig og slitesterk overflate på garasjegulvet. I tillegg vil epoxy gjøre det enklere å holde gulvet rent. Malingen får du i ulike varianter og farger.

Lyslisten monteres enkelt på undersiden av karmen over porten.

Det er ikke krav til å benytte elektriker for tilkobling, da listen leveres
ferdig med koblet ledning på ca. 3 m og en stikkontakt som du enkelt
setter i et støpsel.

Du kan kutte lyslisten til ønsket størrelse dersom en av våre mål ikke passer. Led lyslisten kan kappes i begge ender, det for å sentrere lyset i åpningen, husk bare å sette på plass plast-dekselet som står i enden etter at lisen er kappet.

Epoxy sørger for permanent tetting av lekkasjer i mur og betong, samt riktig forbehandling for å forhindre fremtidige fuktskader. Den er meget slitesterk og motstandsdyktig mot veisalt, olje etc. Epoxy gir også et flott utseende på ditt betong gulv.

Denne pakken inneholder alt du trenger, for å legge dette selv. Man må bare huske å skrive inn ønsket farge på Epoxy i kommentarfeltet ved bestilling. Bestill Epoxygulv og tilbehør her:

Lyslist med spotter
Epoxy til garasjegulv

Tetningslisten Weatherstop

Weatherstoplisten er genial når været herjer ute, da den tetter mellomrommet mellom port og gulv enda bedre.

Vår populære gummiprofil som gir bedre tetting mellom gulvet og den nederste gummilisten på garasjeporten.

Denne listen hindrer vann i og komme inn på garasjegulvet. Gummilisten limes på gulvet med egnet lim. Vi anbefaler å bruke konstruksjonslim PL400.

Topppunktet 13mm.

Dybde 78mm.

Høyeste kant inn i garasjen.

Bestill weatherstoplisten her!

Tetningslisten Weatherstop