Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Nytt år betyr nye oppgraderinger!

Nytt år betyr nye oppgraderinger!

Igland Garasjen har oppgradert sine garasjer i forhold til vindavstivning og fått ny innkjøringshøyde på garasjene.

 

Vindavstivning:
SINTEF har på oppdrag for Igland Garasjen AS gjennomført prøving av vindavstivningskapasitet til veggelementer i henhold til prøvemetode NT Build 362. Formålet med prøving var å måle horisontal skjærkraftkapasitet i veggplanet til prefabrikkerte veggelementer av bindingsverk som er avstivet med 3 mm Huntonit Hard trefiberplater. Resultatene er forutsatt å kunne anvendes som grunnlag for beregning av vindavstivningskapasitet til garasjekonstruksjoner.

- Hva betyr dette egentlig, Terjei?

– Dette har medført at Igland Garasjen har innført trefiberplater på alle sine garasjer. Garasjene blir på denne måten bedre rustet til dagens og fremtidige værfold. Det å samarbeide med et nøytralt organ som SINTEF gir også en trygghet for både oss og for våre kunder, sier vår kundeveileder gjennom 17 år, Terjei Kløvfjell.

Endrer innkjøringshøyde på garasjene
Innkjøringshøyden ved portåpningen er også endret. Den er blitt høyere ved å gjøre veggene litt høyere. Før var innkjøringshøyden 207, nå er høyden 219cm.

– Trenden nå er at folk flest stadig velger større biler. Flere og flere kjøper for eksempel SUVer i tillegg til å ha skiboksen på taket. Da er det jo også viktig for oss å tilby garasjer med høyere innkjøringshøyde ved garasjeportinngangen, legger Terjei til.