Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Igland Garasjen får nye eiere

Igland Garasjen får nye eiere

Etter å ha drevet med garasjeproduksjon i 50 år, takker Torbjørn Igland for seg. Nå er Norges ledende garasjeleverandør solgt.

 

En lang og solid epoke er over. Eier Torbjørn Igland er tydelig på at det er litt vemodig å selge, men understreker at tiden er moden for å selge. Torbjørn ønsker nå å trappe ned, og synes det er naturlig å selge nå som et generasjonsskifte står på trappene. Samtidig er det viktig for Igland Garasjens eiere å sikre videre utvikling og vekst og har derfor solgt til byggevarekjeden Optimera.

Torbjørns far, Nere Igland, startet garasjeeventyret allerede i 1963. Siden den gang har også bedriften hatt både eierbytte, oppkjøp av andre garasjeleverandører, og i 2014 havnet flere garasjeprodusenter inn under ett og samme merkenavn – nemlig Igland Garasjen. Per i dag har Igland Garasjen 100 ansatte, med hovedkontor og produksjon i Grimstad.

Driften vil fortsette med produksjon og hovedkontor i Grimstad. For kundene vil det ikke bli noen endringer. De kan forholde seg til de samme medarbeiderne og får den samme oppfølgingen med nye eiere.
Iglandfamilien har vært hovedeiere med 91 prosent. Dag Erik Heier, som også er daglig leder for Igland Garasjen, har eid 9 prosent av bedriften. Selv om begge eierne nå selger, vil Dag Erik Heier fortsette som daglig leder av Igland Garasjen i Grimstad.

Optimera overtar stafettpinnen

– Eierskifte er per i dag ikke av betydning for våre ansatte eller våre kunder. Vi vil fortsette å være den samme Igland Garasjen som vi har vært og vi tror verken kunder eller våre ansatte vil merke noen forskjell, sier Dag Erik Heier.

– Ved å være under vingene til Optimera, vil vi både forsterke dagens produksjonskapasitet og skape rom for kompetanseheving i fellesskap. Dette blir en spennende utvikling å følge, legger Dag Erik Heier til.