Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter Inspirasjon / tips

Hvordan går jeg frem ved bestilling av en eller flere rekkegarasjer?

Trenger garasjeanlegget i ditt borettslag/sameie et løft? Her forklarer vi deg hvordan du tar fatt på prosessen som privatperson.

Har borettslaget ditt behov for nytt garasjeanlegg? Det kan være vanskelig å vite hvordan prosessen foregår hvis man ikke har vært borti den før. Vi hjelper deg gjerne, så prosessen blir så enkel som mulig.

Behov

Først kan det være lurt å tenke over hvilke behov dere har. Hvor mange bygg/rom har dere i dag, og trenger dere flere plasser kontra dagens løsning?

Det kan også være greit å vite litt om deres nåværende garasjeanlegg. Er det for gammelt, for slitt og kanskje for lite? Må det nåværende garasjeanlegget rives eller ønsker dere en ekstra rekke i tillegg til det dere har fra før? Hvis dere allerede vet at det eksisterende garasjebygget må rives, kan vi også gi dere et pristilbud på både riving og bygging av nytt.

Inspirasjon

Er du er usikker på hva slags behov borettslaget ditt har? Det går selvfølgelig helt fint. Vi kommer gjerne med råd og veiledning.

Hvis du ikke er så kjent med rekkegarasjer kan det være en god idé å ta en titt nettsiden vår. Der kan du lese om pågående rekkeprosjekter og se bilder av ulike type rekkegarasjer. Vår definisjon for en rekkegarasje er når bygget har fire garasjeplasser eller mer. Vi kan tilpasse garasjene etter deres ønsker og behov.

Les mer om rekkegarasje her

Les om pågående rekkeprosjekter her 

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål eller ønsker å komme i gang med garasjeprosessen.

Er usikker på hva du skal fylle inn i tilbudsskjemaet? Send en mail direkte til selger for rekkegarasje, Reidar Dovland, så hjelper han deg videre.

Hvis du vet mer om situasjonen der du bor og hva dere ønsker. Ta gjerne kontakt via tilbudsskjemaet.

Send mail til Reidar Få tilbud på rekkegarasje

Vi forsøker å ta kontakt innen en uke via telefon.

– Jo tidligere, jo bedre. Vet du at borettslaget ditt har behov for ny rekkegarasje anbefaler vi å ta kontakt så tidlig som mulig. Det er ofte momenter som trenger avklaring. Av erfaring får vi raskere kontroll på dette i fellesskap, jo tidligere kundene tar kontakt, forteller selger Reidar Dovland.

Prisoverslag 

Etter telefonsamtalen har vi gjerne en større forståelse vedrørende behov og ønsker, og i mange tilfeller så kan vi allerede her gi ett «løst» prisoverslag. Prisoverslaget er et utgangspunkt du kan ta videre til styret i borettslaget/sameiet ditt. I alle borettslag og sameier må slike prosesser gå via styret eller ett garasjelag. Ut ifra denne samtalen avklarer vi også videre oppfølging og eventuelt behov for befaring, og dette er selvfølgelig gratis og helt uforpliktende. I den videre oppfølgingen er det fordelaktig at styret/garasjelaget også er inkludert.

Veien videre

Dialogen videre går nå med styret eller garasjelaget. Styret i borettslaget må så ta saken videre til generalforsamlingen, slik at beboerne kan stemme over forslaget.

Her kommer også den videre oppfølgingen som nevnt ovenfor, der det ofte avtales avklaringsmøter og befaring, slik at vi kan utarbeide ett mer komplett løsningsforslag i forkant av en generalforsamling.

Hvis ønskelig stiller vi gjerne opp på generalforsamling og informasjonsmøter ved behov eller ønske fra styret.

–  Et tips er å involvere styret så tidlig som mulig i prosessen, slik at vi i fellesskap avklarer behov og rammer for prosjektet på en mest mulig effektiv måte, sier Dovland. 

Hvorfor velge Igland Garasjen?

Igland Garasjen har lang erfaring som leverandør av rekkegarasjer, og er godt rustet til å ta hele prosessen fra a til å.

Utarbeidelse av byggesøknad, rivning av gamle bygg, grunnarbeid, betongarbeider, produksjon og montering av garasjer, elektroinstallasjon, asfaltering av kjørearealer, oppgradering av nærliggende grøntområder, mm. Omfang/behov varier fra prosjekt til prosjekt. Deres ønsker utgjør hva vi tar høyde for.

Få et uforpliktende tilbud