Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Endelig ble drømmen om ny garasje virkelig!

Endelig ble drømmen om ny garasje virkelig!

OBS: Alle våre garasjer blir levert som uisolerte råbygg, vi leverer ikke garasjer beregnet til boareal. I våre kundehistorier har kunden på eget ansvar gjort tiltak i etterkant av vår leveranse.

 

Det har lenge vært et tema i familierådet hjemme hos Jonas, men nå kunne endelig en garasje prioriteres. Hvordan gikk det til og hvorfor valgte Jonas Igland Garasjen?

Jonas har nylig satt opp en Igland Garasje. Han landet på Hushovdmodellen for å kunne få oppfylt garasjedrømmen. For dette bygget skulle være mer enn bare en plass å plassere bilen om vinteren.

På den ene siden av garasjen har jeg endelig fått et koserom med sofakrok, arbeidsbenk og verksted som jeg kan sysle med både sykler og motorsykkel. I den andre delen av garasjen står bilene. I andreetasjen er tanken at det skal bli en loftstue til barna på sikt, når jeg har fått den ferdig innredet som jeg vil, sier den fornøyde garasjeeieren Jonas.

– Jeg valgte Igland Garasjen på grunn av enkeltheten av å få alt ferdig levert, og at de kunne levere garasjen slik jeg ønsket å ha den. Det var absolutt en genial prosess, hvor jeg fikk hjelp og råd til det jeg trengte. Det var en grei måte å gjør det på, legger Jonas til.

Her får du et godt garasjetilbud

Garasjeeventyret til Igland Garasjen startet i Grimstad i 1963. Erfaringer og kompetanse om garasjer har blitt opparbeidet gjennom nesten 60 år.

Hele tiden innhentes ny informasjon om markedet og hva garasjekundene ønsker. På bakgrunn av dette endres mulighetene for tilpasninger på byggene og nye tilleggsprodukter kommer til. Før var garasjen kun et oppholdssted for bilen når den stod parkert. I dag skal den romme mye, mye mer.

Blant de 100 ansatte har mange jobbet med garasjer i over 30 år. I fabrikken produseres utelukkende garasjer. Staben har ulike oppgaver. Den består av kundeveiledere, produksjonsplanleggere, teknisk tegnere, byggmestere, produksjonsmedarbeidere, prosjektledere markedsførere og økonomimedarbeidere, bare for å nevne noen. Alle kan sine spesifikke områder, men målet er det samme – nemlig  å lage den beste garasjen til deg som kunde.

– Det aller viktigste for oss er å sette kunden i fokus. Det er våre kunder ønsker og behov som gir oss kunnskap om endringer i markedet og disse avgjør hvilke endringer vi må gjøre for å være en foretrukken garasjeleverandør, sier Dag Erik Heier, administrerende direktør i Igland Garasjen.

Daglig jobbes det i alle ledd med å forbedre og forenkle garasjekjøpet for kunden. Det samarbeides tett med leverandørene og samarbeidspartnere for å imøtekomme kundenes ønsker. Igland Garasjen samarbeider også med studenter og universitet for å få oppdatert kunnskap om krav til produktet som skal leveres. .

I fabrikken kan de snekre over 15 garasjer om dagen. Men jobben stopper ikke så fort garasjen er ferdig produsert. Transportørene vet nøyaktig hvordan lasten må pakkes på lastebilen og fordeles slik at garasjeelementene ligger plassert på byggeplassen for en mest mulig effektiv montasje. Garasjemontering ligger i beinmargen til montørlagene, da de årlig monterer over 2000 garasjerom. Dette gir kunder som ønsker garasjen ferdig montert, en kortere byggeperiode på tomta, i noen tilfeller bare et par dager..

– Jeg tenkte at Igland Garasjen var ett trygt valg ettersom jeg har hørt om navnet i mange år! Å gå for ett kjent merkenavn, pleier som regel å være den lureste løsningen. I tillegg hjalp det at jeg fikk gode svar på mine spørsmål i innledningsfasen når jeg skulle velge en garasje. Disse tingene, samlet sett, gjorde at jeg følte meg trygg på valget av leverandør, sier Jonas.

Det skal føles trygt å velge en garasjeleverandør. Leverandøren bør både ha nødvendig erfaring og kompetanse og være der for deg som kunde i fremtiden.

 

– Vi er helt avhengig av fornøyde garasjekunder for å kunne fortsette og å utvikle bedriften. Vi ønsker å tilby kunden en trygghet i sitt valg når de velger oss. Vi har vært her i snart 60 år, og tar sikte på å være her i alle fall 60 år til, legger Dag Erik Heier til.

Her får du et godt garasjetilbud

Garasjeprosessen er ny for mange - her får du en oversikt over de ulike stegene frem til ferdig garasje