Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Pågående prosjekter

HOFBO – 94 garasjerom

Boligsameie Hofbo - 94 garasjerom fordelt på 3 bygg

Garasjeprosjektet for Boligsameie Hofbo bestod av 94 garasjerom fordelt på 3 bygg. Igland Garasjen var totalentreprenør for prosjektet.

 

Flott uteområde med klatrevegg 

Rekkegarasjene er ferdige og kunden har selv lagt en god del arbeid i uteområdet rundt garasjene. I dag er det etablert en klatrevegg på en av garasjeveggene, flere apparater og hekker ut mot veien.

– Rekkeprosjektet dro med seg håndtering av veibelysning og opparbeidelse av uteområder. Deler av uterområdene har kunde ordnet selv i ettertid, vi har klargjort for diverse klatrevegg, hager, hekker osv, forteller prosjektleder Rune Løvendahl.

Rekkeprosjektet

Igland Garasjen var totalentreprenør for prosjektet og samarbeidet med BGG entreprenør og Ideell-elektro.

– Eksisterende garasjer ble revet og området ble masseutskiftet. Vi etablerte også fordrøyningsmagasin (overvannshåndtering) internt på området. Nystøpte betongdekker og ringmurer samt kummer var også inkludert i prosjektet. Idet monteringsarbeidet var i sluttfasen startet elektriker opp med sin installasjon, samt montering av ladebokser etter oversikt fra kunde, forklarer Løvendahl.

Send inn forespørsel

Vurderer du nytt rekkeanlegg? Vi kommer gjerne på befaring og bistår med vår kompetanse. Trykk på knappen under for å sende inn en forespørsel.

Få tilbud på rekkegarasje Les mer om rekkegarasje Se flere pågående prosjekter her

Har du noen spørsmål om rekkegarasje?

Ta kontakt med Trond Sveberg eller Reidar Dovland.

Send mail til Trond Sveberg Send mail til Reidar Dovland