Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Pågående prosjekter

Haraløkka – 162 garasjerom

Rekkeprosjekt på 162 garasjerom

Haraløkka er et garasjeprosjekt med totalt 162 garasjerom fordelt på 8 bygg av varierende størrelse. Igland Garasjen har vært totalentrenprenør og håndtert alt fra byggesøknad, prosjektering, grunn/betong, elektroarbeider og opprusting av kjørearealer.

Rekkeprosjekt for Haraløkka borettslag

Borettslaget er fra 1958, og de første innflyttingene var i 1960. Igland garasjen /v Igland rekkegarasjer fikk oppdraget med å bygge i nye garasjer i 2020. Garasjene er fordelt på 8 bygg av varierende størrelse.

Vi har vært totalentrenprenør og håndtert alt fra byggesøknad, prosjektering, grunn/betong, elektroarbeider og opprusting av kjørearealer. Vi har hatt med oss flinke samarbeidspartnere på grunn/betong og elektro som bidro til et vellykket prosjekt.

Prosjektets varighet

Vi fikk byggetillatelse på prosjektet våren 2021. Prosjektet hadde en byggeperiode på 8 mnd og beregnet ferdigstillt før jul samme året.

Haraløkka borettslag overtok garasjene etter hvert som byggene ble ferdigstilt, noe som forenkler perkeringsproblematikk i byggeperioden. De siste garasjene i prosjektet ble overtatt av borettslaget 15 desember 2021. Grunnet kaldt vær, måtte vi vente med å reasfaltere området til våren 2022.

Se situasjonskart for prosjektet:

Send inn forespørsel

Vurderer du nytt rekkeanlegg? Vi kommer gjerne på befaring og bistår med vår kompetanse. Trykk på knappen under for å sende inn en forespørsel.

Få tilbud på rekkegarasje Les mer om rekkegarasje Se flere rekkeprosjekter her

Har du noen spørsmål om rekkegarasje?

Ta kontakt med Trond Sveberg eller Reidar Dovland.

Send mail til Trond Sveberg Send mail til Reidar Dovland