Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Kundehistorier

Finere inne i garasjen enn i boligen

Finere inne i garasjen enn i boligen

Stian fikk akkurat det han ønsket seg når han kjøpte garasje. God lagringsplass og system i ting han oppbevarer i garasjen.

For Stian Horne ble Igland garasjen valgt som garasjeleverandør fordi Stian alltid hørt om gode omtaler både i media og blant bekjente. Konkluderende understreker han at alt ble utført knirkefritt med et fantastisk resultat.

– Et av kriteriene for garasje var at jeg fikk masse lagringsplass, derfor ble valget denne typen som er en saltaksgarasje med loft, sier Stian.

I tillegg ble garasjen bestilt med sveitserpanel, et ekstra vindu, hvite nedløp, og glaserte takstein.

– Innvendig er hele garasjen innredet like flott som en enebolig, eller enda finere, ler Stian. Der har han nemlig blant annet spotter, lamper, varmekabler og kjøleskap.

På samme plass som den nye garasjen står nå, stod en gammel garasje bygget i 1924, så det var nå på høy tid og bytte ut den.

Stian har drømt om ny garasje med system i alt rotet i over 25 år. Nå er alt turutstyr lagret i 2 etg, verktøy ligger pent i skap og skuffer, og har nå stål kontroll på alt.

Nå gjelder det bare å holde det like ryddig fremover, smiler Stian.

Stians beste tips for andre som skal i gang med garasjeprosessen

– Et godt tips er og setter seg inn i lover og regler, i og med at mønehøyden utløser for eksempel byggesøknad. For meg ble det 4-5 måneder med brev, søknader, manglende dokumentasjon og nabovarsler osv. Alt dette håndterte jeg selv. Finn ditt behov og velg garasje ut fra det.

– Jeg har ikke angret på noe underveis ved kjøp av garasje. Alt gikk etter planen og i dag sitter jeg med en garasje jeg er veldig fornøyd med, avslutter Stian.