Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Informasjon / nyheter

Enda bedre rustet for fremtiden med Optimera i ryggen

Enda bedre rustet for fremtiden med Optimera i ryggen

Ny eier gir enda bedre trygghet og større muligheter

.
Igland Garasjen ble startet i 1963, like etter at bilsalget ble fritt. Siden den gang har vi utviklet oss til å bli garasjeeksperter og en helt klar markedsleder på det norske garasjemarkedet. Slikt skaper også interesse hos andre aktører, og i januar 2022 ble det kjent at Optimera overtok samtlige aksjer i Igland Industrier AS.

Dermed er nesten 60 års historie som et familieeid selskap over, men det betyr også at det kommer nye muligheter for oss som selskap og alle våre kunder. Kundene vil ikke merke så mye til dette i det daglige. Vi fortsetter som eget selskap med de samme kompetente medarbeiderne og med både hovedkontor og produksjon i Grimstad.

Optimeras rolle som ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, gir oss større muligheter til å være synlige i flere deler av landet.

– Med 200 utsalgssteder i form av Montér byggevarehus og Optimera Proffsenter, skal det bli det enda enklere å kjøpe en Igland Garasje, sier Dag Erik Heier, direktør for Igland Garasjen.

– I tillegg har Optimera flere fabrikker over hele landet som også kan produsere garasjer. Det betyr at vi kan dra nytte av hverandres produksjonskapasitet og komme enda tettere på  markedet og kundene våre. Montér selger i dag over 1000 Montér Garasjer som materialpakker. Ved å samkjøre utvalget vårt, kan kundene velge samme garasje etter hvor mye egeninnsats man ønsker å legge inn – fra ferdig montert, nøkkelferdig garasje, via ferdig produserte elementer som kunden monterer selv, til en enkel materialpakke som er langt rimeligere, men som krever mer kompetanse å sette opp.», sier Heier.

 

En enda bedre garasjeekspert

Igland Garasjen er allerede kjent som en garasjeekspert, og over mange tiår har vi bygget kompetanse som setter oss i stand til å besvare og hjelpe kundene våre gjennom hele garasjeprosessen. Vi kan hjelpe med alt fra søknader og offentlig regelverk til tilvalg og utforming, både når det gjelder villa- og rekkegarasjer. I tillegg gir impulsene fra et stort konsern med mange kontaktpunkter mot markedet enda bedre muligheter til å utvikle nye garasjemodeller og tilpasse oss kundenes behov og ønsker.

– Ved å være en del av Optimera, får vi tilgang til en organisasjon med over 2000 ansatte og svært mye kompetanse. Denne muligheten vil vi bruke til å bli enda bedre garasjeeksperter, slik at kundene våre får et best mulig produkt. Alle Igland Garasjens kunder vil for eksempel få rabatter i Montér. Vi får ganske enkelt mulighet til å bli en enda leverandør og gi større verdi til kundene våre, avslutter Heier.

Be om tilbud her

Få gode rabatter hos Montér også

Når du først skal handle garasje, kan du gå til Montér og få gode priser på for eksempel alt du trenger til garasje - og mye, mye mer!

Igland Garasjen nå er del av Optimera. Det betyr at våre kunder får fordeler på tvers av våre selskap. Dette er fordelene du får ved å medle deg inn i kundeklubben hos Montèr:

  • Unike medlemstilbud
  • Faste rabatter på utvalgte produktkategorier
  • Nyhetsbrev så du ikke går glipp av nåværende tilbud, samt inspirasjon og tips til dine små og store byggeprosjekter
  • Full oversikt over dine kjøp på «min side» på monter.no

Registrer deg hos Montèr og hold deg oppdatert på priser  og nyheter

Bli kundemedlem hos Montér