Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje
Inspirasjon / tips Utvendige tilpasningsmuligheter

Belistningsløsninger hos Igland Garasjen

Belistningsløsninger hos Igland Garasjen

Vi er nå i gang med å sette opp flere nye demogarasjer ved vårt hovedkontor i Grimstad. Dermed er det ekstra viktig for oss å få vist frem de ulike løsningene vi har, slik at kundene kan velge hva som passer han eller hun best.

Beslag på hjørnet av garasjen: Hjørnebeslag gir en skarp kant på utvendig 90 graders hjørne på garasjen. Beslaget på hjørnet er en hjørnebeslagsløsning som vi ser flere kunder velger. Kundene som velger denne for løsning, er ofte de kundene som ønsker et tydelig funkispreg på sin garasje eller sitt hus.

Se bilder av løsningen under:

Inntrukket belistning: Kunder som velger inntrukket belistning er ofte de kundene som ønsker et annet uttrykk en ved tradisjonell utenpåliggende belistning. Typiske kledninger man velger denne type belistning til er dobbelfals med spor eller for eksempel ettlags stående kledninger. Denne type belistning velges ofte av de kundene som ønsker et strammere uttrykk på garasjen sin.

Se bilder av løsningen under:

Standard utenpåliggende belistning: Denne type belistning er fortsatt den mest valgte og tradisjonelle formen for belistning. Den passer til de aller fleste eldre hus og er en gjenganger i bestillingene hos oss.

Spesialbelistning: Vi kan også bistå med spesialbelistning som for eksempel i sveitserstil om det er ønskelig. Send oss gjerne bilde av den type belysning du ønsker eller har fra før av, så kan vi se om vi kan få laget noe tilsvarende.

Se bilder av standard utenpåliggende belistning under: