Vi oppdaget at du er på en mobil enhet.
Vår garasjebygger gir best opplevelse på desktop eller nettbrett.

Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på garasje

Garasje med leilighet

Det er flere kunder som ønsker seg en garasje med leilighet eller oppholdsrom på loftet. Her forklarer vi hva vi leverer og hvordan vi kan tilrettelegge for oppholdsrom på loftet.

Igland Garasjen leverer det aller meste av kalde usiolerte bygg fra mindre boder til store bygg på flere hundre kvadrat.

Garasje med oppholdsrom på loftet

Det er flere kunder som ønsker seg en garasje med loft, enten for å ha ekstra lagringsplass eller for å bruke loftet som et oppholdsrom.

Hvis du har planer om å bruke loftet i garasjen som et oppholdsrom kan vi tilrettelegge for både isolering og høyere last på gulv. Kundene som ønsker å bruke loftet som et ekstra oppholdsrom velger som regel å etterisolere loftet. Vi har løsninger som gjør isolering av garasjen enklere for kunden, som for eksempel rupanel på tak og difisjonsåpent undertak. Våre standard takstoler med loftsrom tåler en last på 100 kg per kvadratmeter. Hvis du skal bruke loftet som oppholdsrom kan vi tilrettelegge for høyere last på gulv, ved å øke til 200 kg per kvadratmeter.

Et annet tiltak man kan vurdere er å løfte hanebåndet på takstolen, slik at man får en komfortabel ståhøyde på loftet i garasjen. Løfting av haneband vil gi målbart areal på loft.

Hvis du ønsker å tilrettelegge for oppholdsrom på loftet anbefaler vi å skrive det inn som kommentar når du sender inn tilbudsforespørsel.

Få tilbud på garasje Les mer om garasje med loft

Eksempel på en kunde som bruker loftet som oppholdsrom:

Garasje med leilighet 

Igland Garasjen har som fokus å presse priser og leveringstid på den «normale» garasjen. Vi har da ofret «vi leverer alt» for å være spesialisten på garasjer, ikke bolig.

Vi er derfor ikke rigget for å levere en komplett ferdig garasje med leilighet. En leilighet vil få alle de samme kravene som en bolig med alt Tek 17 innebærer (radonsperre, isolasjonstykkelse, tetthet osv.).

Hvis du ønsker en garasje med leilighet kan vi videresende henvendelsen din til Optimera byggsystemer, som er spesialister på dette.

 

Få et uforpliktende tilbud Se flere kundebilder her Les om garasjeprosessen her