Vi hjelper deg med din garasjedrøm

Går du med tanker om å realisere garasjeplanene, så er det lurt å starte søknadsprosessen i god tid. Ta kontakt med oss, så guider vi deg gjennom det hele.

Kanskje du er klar for å finne drømmegarasjen i år, kanskje du allerede vet hvordan den skal se ut. Et garasjekjøp er uansett en langtidsinvestering og mylderet av skjemaer, målinger, detaljer og kontaktpersoner som er involvert i en søknadsprosess, kan for mange oppleves som overveldende.

Vi ønsker at ditt garasjekjøp skal være en positiv erfaring, noe som vil bringe mange minnerike stunder i fremtiden. Derfor vil vi forenkle jobben og stå til disposisjon for deg hele veien i søknads- og byggeprosessen, dersom du ønsker det.

Hos Igland Garasjen kan du velge garasjen som passer for deg, også rekkegarasjer og bobil-garasjer. I tillegg tilbyr vi skreddersydde modeller. Du velger, vi utfører.

Når du skal bygge garasje trenger du i mange tilfeller en tillatelse fra din kommune. Vi anbefaler at du kommer i gang med søknaden på høsten/vinteren, da vi erfaringsmessig vet at behandlingstiden for byggemeldingen/søknaden er betydelig høyere på våren. Igland Garasjen kan hjelpe deg med å samle inn all informasjon du trenger til søknadsprosessen, og kommer også på befaring flere steder i landet. Byggemeldingstegninger og ringmurstegninger utarbeider vi også for deg.

Når du har fått byggetillatelse fra kommunen, velger du om du ønsker å ha ferdig kappet løsning, element byggesett eller om en av våre erfarne montører skal sette opp din nye garasje. Vi stiller med montører fra sør og opp til Trondheim.

Vi vil at det skal være enkelt for deg å realisere din garasjedrøm. Enten du vil gjøre alt selv eller få hjelp underveis, så er vi her for deg. Har du behov for å møte oss, reiser vi jevnlig rundt i landet på befaringer, se våre nettsider for mer info om dette.

Du kan nå oss på telefon 37 25 75 75 og på e-postadressen garasjer@garasjer.no.