Takstoler som tåler en trøkk

Vi er inne i nok en god gammeldags vinter, med mye snø. Med væromslag og mildere vær kan snømengden på taket ditt forvandles til en ganske tung masse.
Det kan da være en fordel å måke av snøen. Statens Bygningstekniske etat har utarbeidet en rapport med råd til når du må måke taket. I rapporten «Når må du måke snø»  fra SINTEF gis det gir generelle retningslinjer for tiltak mot alvorlige hendelser ved store snømengder.

Det er alltid lurest å være føre var, også med snøen som falt i fjor. Har du et eldre hus eller garasje kan det være grunn til bekymring.

Uansett kan du som eier av en garasje fra garasjer.no være trygg på at garasjetaket holder. Alle standard garasjer er beregnet for tungt tak( takstein) pluss 600 kg/m2. Skulle det være strengere krav i din kommune, så dimmensjonerer vi opp takstolen, uten ekstra kostnad!

Treverket som brukes i bærende konstruksjoner i takstolene er av høyeste C30 kvalitet, noe som betyr mer nøyaktighet og mindre kvist.

Alle våre takstoler, med unntak av dem beregnet for funkisgarasjer, er A-takstoler. Det vil si at du får lagringsplass på loftet, slik at dette blir utnyttet maksimalt.