Rekkegarasjer i alle størrelser

Trond Willis Andersen er salgssjef på rekkegarasjer i Igland Garasjen. Gjennom 50 år har Igland Garasjen solgt tusenvis av garasjerom i store og små rekkeanlegg. Her gir han deg sine beste råd for hvordan du best skal lykkes med ditt nye rekkeprosjekt.

Trond Willis Andersen
Salgssjef rekkegarasjer
Telefon: 943 24 957
E-post: twa@igland.no

Klikk for tilbud på rekkegarasje

 

Hvilke faser er det i et slikt prosjekt?
Det er mange faser i et rekkeprosjekt. Man begynner gjerne med at man i boretts- eller garasjelaget gir et mandat til en prosjektleder som skal styre prosessen. Dette kan være en i styret, eller en av beboerne. Noen bruker også eksterne til dette. Så blir neste fase å lage et tilbudsdokument, som så presist som mulig angir hva man ønsker, og hvilke kriterier som man vil bruke i beslutningen. Vi som leverandør kommer med løsningsforslag og utarbeider tegninger. På den måten behøver man ikke å bruke unødvendige kostnader på arkitekttegninger som underlag i tilbudet, da dette i verste fall kan fordyre prosjektet. Igland Garasjen lager tegninger kostnadsfritt til alle våre kunder.

Se videopresentasjon av levering av et rekkegarasjeanlegg

Hva må man tenke på først?
Først må man ta en beslutning i styret i boretts- eller garasjelaget, at man skal bygge nye rekkegarasjer. Så må man sjekke ut behov, se på alternative løsninger og gjerne ta kontakt med leverandør slik at man sammen finner gode løsninger.

Hva hjelper Igland Garasjen med, og hva må man få hjelp til utenfra?
Igland Garasjen kan hjelpe med alt fra A-Å i prosessen med å bygge nye rekkeanlegg. Det vil si alt fra søknad, riving av gammelt anlegg, grunn og betongarbeid, montering av nye garasjer samt EL-arbeid.  Det betyr at dersom du velger Igland Garasjen som leverandør, tar vi all prosjektledelse og koordinerer alle fag. Tryggheten for kunde er at vi har alt under samme tak, både arkitekt, søknadsprosess og produksjon blir håndtert hos oss i Grimstad.

Hvilke typer rekkegarasjer leverer Igland Garasjen?
Igland Garasjen leverer nesten alle typer rekkegarasjer. Du kan velge mellom ulike takvinkler og ulik bredde og dybde på rommene. Dersom det kreves avtrapping, fikser vi det også.
Andersen avslutter med å poengtere at jo tidligere man tar kontakt, jo mer strømlinjeformet vil hele prosessen bli. Les mer om rekkegarasjer her

 

Her er noen eksempler på leveranser fra Igland Garasjen:

Bispeveien i Kristiansand

bispeveien
Dette er et anlegg med totalt 20 rom. 10 rom rygg i rygg. Takvinkelen er 22°, noe som gir et greit lagringsareal på loft. Hvert loftsrom er delt av med skillevegg og har loftstrapp fra garasjerom. I dette prosjektet bisto Igland Garasjen med søknader, tegninger og montering samt koordinering av alle fag. Leder av garasjelaget Bispeveien 15 sier; «Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet med Igland Garasjen under hele prosessen. Vi opplevde at alle avtaler og planer ble holdt, det var svært rask montering og garasjene holder veldig høy kvalitet. Også i etterkant har det vært god oppfølging av våre henvendelser. Vi anbefaler gjerne Igland Garasjen til andre som skal bygge tilsvarende.»

 

Skogen boligsameie i Siggerud

Dette anlegget består av totalt 136 rom, fordelt på flere bygg. Størrelsen på rekkene varierer fra 3-roms og opp til 24 rom. 22° takvinkel med eget loftsrom for lagring til hver garasje. Hele området er blitt totalrenovert og utvidet i forhold til det gamle garasjeanlegget som var der tidligere. Igland Garasjen har i dette prosjektet bistått med søknader, tegninger, grunn- og betongarbeid samt montering.

 

Sørkedalsveien i Oslo

2012-08-13 15.28.25_Nett
Denne lange rekken er på 23 rom, og er bygd med 3 graders tak for at bebyggelsen rundt skal få best mulig utsikt. Det er skillevegger mellom hvert rom. Alle våre 3 graders garasjer leveres med takstoler. I dette prosjektet leverte Igland Garasjen søknader, tegninger, grunn- og betongarbeid samt montering.

For flere bilder – Se bildegalleri

For spørsmål, befaring eller uforpliktende tilbud, ta direkte kontakt med:
Trond Willis Andersen – Salgssjef – telefon 943 24 957/twa@igland.no
 
Reidar Dovland – Kundeveileder – telefon 909 30 699/rdo@igland.no
Rune Løvendahl – Prosjektleder – telefon 907 06 040/rul@igland.no
Finn Haugen – Byggesak/prosjekt – telefon 37 25 70 81/fh@igland.no